Aktywne Wpisy
MagicAlonso +23
Ja #!$%@? zbliżam się do trzydziestki. Ostatnią znajomą duszę poznałem 3 lata temu. Jak się poznaje kogoś w tym wieku? xD
#pytaniedoeksperta #kiciochpyta #pytanie #wykop30plus
#pytaniedoeksperta #kiciochpyta #pytanie #wykop30plus
niemorzliwe +2
Zarabiam 30-50k miesięcznie na czysto. Możecie zadawać pytania
PREZYDENT COOLIDGE I JEGO ŻONA
"Właśnie od ich nazwiska utworzono naukowe określenie "efekt Coolidge'a". Oznacza on skłonność mężczyzny do szybszego odzyskania wigoru seksualnego po stosunku, jeżeli partnerka zostanie zastąpiona inną.
Pewnego razu oboje państwo Coolidge oprowadzani byli (oddzielnie) po rządowej fermie kur. Przechodząc obok koguta, który dzielnie sobie poczynał z kurą, pani Coolidge zapytała, jak często wykonuje on swoje kogucie obowiązki. "Dziesiątki razy dziennie" odpowiedział przewodnik, na co pani Coolidge rzekła: "proszę powiedzieć o tym memu mężowi".
Kiedy prezydent miał okazję obejrzeć Dzielnego Koguta i usłyszeć wypowiedź swej małżonki, spytał, czy kogut zawsze robi to z tą samą kurą. "O nie! Za każdym razem z inną", usłyszał. "Powiedzcie o tym pani Coolidge", rzekł na to prezydent.
Gdzieś czytałam o takich chińskich torturach. Ofiarze torturowanej ciągle podsuwawano nową prowokatorkę, najpierw pewnie był w chińskim niebie,
ale po iluś razach umierał z wyczerpania. Efekt Coolidge'a jest powszechny wśród ssaków. Stwierdzano go m.in.u szczurów i baranów, byków. U byków reakcja seksualna nawet na 12 z kolei nową samicę była równie silna jak na pierwszą. Kiedy zasłaniano samicę, z którą już kopulował, tak że nie mógł jej zobaczyć, reakcja byka była słabsza niż na samicę rzeczywiście nową."
Jak to onegdyś słynny polski poeta zapisał - "Nawet w pisaniu o #!$%@? pozory kultury zachować należy, coby sarenki nie spłoszyć zbyt prędko..".. czy jakoś tak.