Wpis z mikrobloga

znowu mam problem z e-papierosem... mam trzy baterie ogólnie - dwie P1 i jedną Spinner. Spinner parę dni temu jakby padł - nie chce się ładować. zamiast świecić ciągłym światłem w przycisku jak zwykle, po podłączeniu mryga jakieś 15 razy, a ładowarka świeci się na zielono. bateria jest rozładowana i nie chce się ładować.

co do P1 - podłączam, ładuje się 5 minut i przestaje, tzn. świeci się na zielono i już. nie jestem w stanie naładować do końca żadnej z tych baterii.

powiecie, że to problem z ładowarką, ale kwestia jest taka, że mam dwie. jedna to oryginalna do P1, a druga to eSMOKING WORLD i żadna nie ładuje żadnej baterii w sposób prawidłowy. obie mają takie samo napięcie. wszystkie baterie zaczęły nawalać w tym samym czasie ogólnie, ale nie wiem, z jakiego powodu.

nie wiem, o co chodzi, ale chciałabym coś z tym zrobić, bo się nie da normalnie palić. zmieniłam ostatnio clearomizer na Volitanka, ale to chyba niemożliwe, żeby on popsuł wszystkie baterie? bo niby z jakiego powodu? anyway - proszę o pomoc.

#epapieros #epapierosy #pytanie
  • 34
@GaHee: Ponieważ opieram się na tym co używam i uświadamiam dlaczego mam takie spostrzeżenia itp. - 'to i to ponieważ u mnie tak i tak', inaczej w ogóle nie miał bym nic do powiedzenia w tym temacie.
@GaHee: ogólnie to mam kartę gwarancyjną, ale nie ma tam daty zakupu, a paragonu już nie mam też. 3 miesiące jednak na pewno minęły, a oni tutaj dają 3 miesiące gwarancji.
@SScherzo: ze spinnerami ogólnie były problemy. najpierw strasznie zachwalane, a potem sypały się po miesiącu. mi też nie chciało ładować baterii, ale nie pamiętam jak to rozwiązałem. miałem chyba tak, że gdy klikałem przycisk robiłem mu zwarcie, wyłączał się poprzez zabezpieczenie i wtedy się go dało ładować. sam problem polega na walniętym tranzystorze w środku.
@SScherzo: to nie wiem. wiem tylko, ze w punktach esmokingworld wymieniaja bez problemu, jak masz gwarancje. mi wymienili baterie na nowkę sztukę, po czym okazalo sie, ze to jednak ładowarka nawaliła. moja wina