#programowanie #csharp Hej, mam bardzo nietypowy problem, z którym siedzę już jakiś czas. Podczas uruchamiania swojego mikroserwisu dostaję MissingMethodException. Ale rzecz taka: Przejrzałem już wszystkie miejsca, z którego mikroserwis korzysta (główny bin, appdomena, poddomena, katalog samego serwisu) - wszędzie jest ta sama wersja dll'ki. Prześwietliłem ja reflectorem - w środku jest ta właściwość o którą się pluje. Nawet usunąłem wszystkie dll'ki, zresetowałem kompa (na wypadek cache'a) i przekompilowałem wszystko od nowa. Po czym sprawdziłem - wszędzie dll'ki mają tą samą wersję i wielkośc. Czy ktoś miał podobny problem? Że pomimo tego dostaję wyjątek?
Podczas uruchamiania swojego mikroserwisu dostaję MissingMethodException. Ale rzecz taka:
Przejrzałem już wszystkie miejsca, z którego mikroserwis korzysta (główny bin, appdomena, poddomena, katalog samego serwisu) - wszędzie jest ta sama wersja dll'ki. Prześwietliłem ja reflectorem - w środku jest ta właściwość o którą się pluje. Nawet usunąłem wszystkie dll'ki, zresetowałem kompa (na wypadek cache'a) i przekompilowałem wszystko od nowa. Po czym sprawdziłem - wszędzie dll'ki mają tą samą wersję i wielkośc. Czy ktoś miał podobny problem? Że pomimo tego dostaję wyjątek?