Aktywne Wpisy
raul7788 +295

iniacz +206
Dzień dobry, #warszawa (。◕‿‿◕。) Dziś do godziny 20 w Atrium Targówek badamy bezpłatnie USG jąder do 40 r.ż. i PSA z krwi z palca powyżej 40 r.ż.
Nie ma kolejki. Zero. Nic. Było trochę panów na początku i już to przerobiliśmy. Chodźcie! Badajcie się!
#mosznowladcy #movember #usgjader #zdrowie #meskiezdrowie
Szczegóły na https://instagram.com/mosznowladcy
Ja nie badam, badają lekarze, ja tylko robię #pokazmorde
Do zobaczenia!
Nie ma kolejki. Zero. Nic. Było trochę panów na początku i już to przerobiliśmy. Chodźcie! Badajcie się!
#mosznowladcy #movember #usgjader #zdrowie #meskiezdrowie
Szczegóły na https://instagram.com/mosznowladcy
Ja nie badam, badają lekarze, ja tylko robię #pokazmorde
Do zobaczenia!

1. z ofensywnego pomocnika na defensywnego pomocnika
2. z lewego obrońcy na lewego obrońcę
3. z ofensywnego pomocnika na obrońcę.
Gdzie rozum i logika? Gdzie przytrzymanie i rozegranie piłki przez pomocników? Wrzutki metodą na Szkotów? Heh...
Druga linia nie gra od 35 minuty do 90 tej. Aż się prosiło o korekty w pomocy. Remisujesz szmatą w 94 minucie - jutro nikt nie robi ci zarzutów, że jako trener nie czytasz gry. Za to wszyscy z LEWANDOWSKI na ustach.
#mecz #pilkanozna
2. Rybus miał żółtą, a Szkoci atakowali lewą, serio, chcesz kończyć mecz w 10? xD
3. Błaszczykowski ciągle wraca po kontuzji, ciągle nie jest w optymalnej formie, a pod koniec meczu łapały go skurcze. Nie mamy nikogo na skrzydło, więc wchodzi prawy obrońca, który
1. Milik był kontuzjowany, a Mączyński poszedł wtedy do przodu co złym pomysłem przy jego dzisiejszej grze nie było.
2. nie wiem czemu zmienił Rybusa, może uraz? Ale jeśli nie to faktycznie bez sensu.
3. Olkowski w klubie często idzie na pozycję prawego pomocnika, a Błaszczu wspaniale jakoś nie zagrał, jasne widać że odkąd jest w Romie jest lepiej, ale często gdy trzeba było grać szybką piłkę to ją przetrzymywał,
Janusze sie #!$%@?
Awansujesz, janusze sie #!$%@?.
Odpadasz, janusze sie #!$%@?.
@Kamzikowy3: Nawałka zastosował taktykę "kto mieczem wojuje, od miecza ginie" i osiągnął remis ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Blaised: 2 gole 4 asysty. Aż się prosi aby go sprawdzić.
Mila - 8 meczy - 0 astyst, 0 bramek
Jodłowiec - 14 meczy - 1 bramka, 0 asyst
Linetty - 16 meczy - 2 bramki, 1 asysta
@Blaised: to także jakość partnerów z jakimi przyszło ci grać