Pierwsze co pomyślałem jak to zobaczyłem to "nareszcie". Wiem, że to dziwnie brzmi, radość z obelżywego napisu na rurze. Ale ja cieszę się z tego ze ktos zrobił pierwszy krok. Z napisami, tagami czy graffiti, jakkolwiek to nazwiesz, jest tak ze jeden napis napędza drugi. Kiedys na tej rurze bylo pełno różnych napisów, większych mniejszych, roiło sie od "rozmów". Ludzi z miastem. Potem wymienili na nowe rury i stały takie czyste jakiś czas. Puste, nieme. Teraz ktos znowu zaczął mówić. Mam nadzieję że zamalują ją coraz bardziej.
@Kauabang: Rozumiem ze nie każdemu sie to podoba i dla wielu to po prostu wandalizm , ale ja na to troche inaczej patrzę i pewnie nigdy nie dojdziemy do porozumienia. Szkoda bo sztuka ma niejedno oblicze. @padobar: @szczekacz666:
@Usurper: Przeciez to tez streetart. Każde wyrażenie siebie w przestrzeni publicznej to jakas forma streetartu. Dla mnie nawet wyrzucony pet może być sztuka.
#streetart #graffti #rooview
Komentarz usunięty przez autora
@padobar:
@szczekacz666:
W DUPE SE WSADZCIE WASZE "STREETARTY NA LEGALU" TECZOWE ROZOWE PEDALSKIE GOWNA
Może uogólniam ale jak pisałem, nieliczni czują klimat ᶘᵒᴥᵒᶅ , choc w tym przypadku glupie chwdp tropche slabo ale moze sie rozkreci