Wpis z mikrobloga

18+ nsfw

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

ok, ale kobiety z piersiami w rozmiarze A,B bez push-upa wyglądają jakby miały plecy z przodu i z tyłu, więc tu też słowo ,,stanik" jest magiczne :)

@Warszawianka91: tu akurat mogłabym się kłócić :-) wszystko zależy od tego jaki ma się obwód pod piersiami.
@InsaneMaiden: o w końcu! kobieta, która wie o czym pisze! PANOWIE - im mniejszy obwód, tym większa miska. czyli - pani z obwodem 75b to równie dobrze 70c. nie zmienia to jednak faktu, że 90% kobiet kupuje w sklepach ,,D", bo większych nie ma i noszą takie deformujące piersi.
@empeash: nie napisałam, że są fajniejsze w dotyku :-) są lepsze z czysto zdrowotnych powodów. M.in nie utrudniają mammografii, łatwiej jest samemu wykryć guzki piersi, nie ma strachu przed komplikacjami pooperacyjnymi.
@#!$%@?: no raczej ze musza byc ladne. W calym wpisie chodzilo mi o uswiadomienie gimbazie i tym, co cyckow na zywo nie widzieli, ze te piersi, ktore nazywaja zwisami sa naturalne, bo tylko stuczne stoja na bacznosc. Chodzilo o uswiadomienie, nie o propagowanie natury czy silikonu.
@Warszawianka91: Tak, wiem o czym piszesz ale szkoda w ogóle dyskutować o młodzianach którzy cycki widzieli tylko na filmach i zdjęciach. Jeszcze się przekonają jak to jest w prawdziwym życiu. Niektórzy pewnie będą mieli to szczęście i trafia na takie jak te z filmu ale większośc będzie niemile zaskoczona... ;) Ja napisałem tylko swoje zdanie w tej kwestii bo jak wiadomo i sztuczne i naturalne niezależnie od wielko ści mogą wyglądać
@astralny_zlewozmywak: mam jednak nadzieję, ze swoje rozowepaski wybieracie wg troche innych kryteriow a biust otrzymujecie ,,w pakiecie" ;) duze moze i opadaja na starosc, ale z malych robia sie nalesniki. Nie ma idealnego wyjscia, poza ewntualna operacja na starsze lata - w obu przypadkach ;) ale jak kocha, to nawet podbijajace kolanami cycki bedzie kochal ;)