Aktywne Wpisy
tl;dr
Koleżanka z #pracbaza na początku maja zaprosiła mnie na #wesele jako osobę towarzyszącą. Na początku się nie zgodziłem, bo nie przepadam za weselami. Poniżej jeszcze kilka razy mnie prosiła i w końcu się zgodziłem, bo to taka szara myszka jest i pewnie rodzice i jakieś ciotki nie daliby jej spokoju jakby przyszła sama xD.
Zgodziłem, się ale pod dwoma warunkami. Nie będę tańczyć ani uczestniczyć w żadnych "zabawach" weselnych. Wczoraj odbyło się to wesele. Siedzimy na sali, podali jedzenie. Godzinę później zaczęła grać muzyką i po kilkudziesięciu minutach prawie wszyscy poszli tańczyć. Zostaliśmy przy stole tylko ja z tą koleżanka i dziadkowie/starsze osoby.
Koleżanka z #pracbaza na początku maja zaprosiła mnie na #wesele jako osobę towarzyszącą. Na początku się nie zgodziłem, bo nie przepadam za weselami. Poniżej jeszcze kilka razy mnie prosiła i w końcu się zgodziłem, bo to taka szara myszka jest i pewnie rodzice i jakieś ciotki nie daliby jej spokoju jakby przyszła sama xD.
Zgodziłem, się ale pod dwoma warunkami. Nie będę tańczyć ani uczestniczyć w żadnych "zabawach" weselnych. Wczoraj odbyło się to wesele. Siedzimy na sali, podali jedzenie. Godzinę później zaczęła grać muzyką i po kilkudziesięciu minutach prawie wszyscy poszli tańczyć. Zostaliśmy przy stole tylko ja z tą koleżanka i dziadkowie/starsze osoby.
Mega_Smieszek +446
http://www.aliexpress.com/item/Tronsmart-Ara-X5-Windows-10-Smart-TV-Box-Intel-Cherry-Trail-Z8300-Quad-Cores-1-8GHz/32454284308.html
Paczka szła około 2 tygodnie. Było też troszeczkę taniej (137$) ale podobne sprzęty za chwilę pewnie pojawią się lawinowo. Jedyna wada (?) to karta sieciowa nie jest 1Gb ale dokupuję huba usb 3.0 z kartą sieciową
Odpaliłeś na tym kodi? Jak się sprawdza, wszystko n------a bez przycięć w fhd?
Filmy FullHD 1080p które oglądałem - bez przycięć. Zarówno przez normalny odtwarzacz (best player) jak i Kodi
Streaming - tu na razie mam braki w możliwości testowania pełnych możliwości. Mam łącze 60Mb ale sygnał wifi w miejscu gdzie mam komputerek jest słaby. W tym miesiącu robię remont mieszkania i przenoszę cały sprzęt w inne miejsce i doprowadzam tam kabel + nowa umowa 120 lub 250Mb.
Takie apki jak ipla,