Wpis z mikrobloga

@kiszczak: To może ja wypowiem się na temat orange. Mam co prawda ofertę jakąś tam, że muszę doładowywać co miesiąc, ale taryfy takie same jak na karcie. W orange yes można sobie włączyć rozmowy albo smsy za darmo (płaci się jednorazowo za uruchomienie, jeśli doładowujesz regularnie konto, to usługa jest dalej aktywna bez żadnych opłat), można do tego dokupić pakiet na smsy (jeśli wcześniej włączyłeś rozmowy), lub na rozmowy (analogicznie). Z
@kiszczak: To ja powiem jak w Playu jest. Formuła 4w1. Za doładowanie za 30zł co miesiąc dostajesz bezpłatne połączenia do Play, bezpłatne SMSy do wszystkich i 2GB neta. Za samą Formułą pobierają Ci 21zł z tych 30, więc zostaje 9 na rozmowy z innymi sieciami, cena to 8 albo 9 groszy za minutę, więc masz co najmniej 100 minut poza Play.
ge. Mam co prawda ofertę jakąś tam, że muszę doładowywać co miesiąc, ale taryfy takie same jak na karcie. W orange yes można sobie włączyć rozmowy albo smsy za darmo (płaci się jednorazowo za uruchomienie, jeśli doładowujesz regularnie konto, to usługa jest dalej aktywna bez żadnych opłat), można do tego dokupić pakiet na smsy (jeśli wcześniej włączyłeś rozmowy), lub na rozmowy (analogicznie). Z tym że smsy darmowe do wszystkich, rozmowy tylko do