Wpis z mikrobloga

@Nabucho: Mogą być normalne pieczarki, a nawet grzybki shiitake, wszystko zależy od Ciebie.

I masz rację, fotografia kulinarna wymaga czasu i umiejętności, a ja po prostu wrzuciłem fote i zjadłem zawartość. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@River_Song:

Smażysz posiekaną cebulę na oleju/oliwie

Dorzucasz pokrojonego pora i pieczarki, nie za drobno

Smażysz aż całość wypuści soki i nieco zmniejszy swoją objętość

Dodajesz świeżo stary imbir, mieszasz

Po kilku chwilach dodajesz mleczko kokosowe i mieszasz

Pasta curry, pieprz, sos sojowy

Całość możesz jeszcze podusić przez kilka minut


Podajesz z ryżem parabolicznym lub brązowym, smacznego!
Co za kretynizm. Gdyby tam napisali "pieczarki Kowalskiego" to w przepisie pewnie bys napisał ze uzyles pieczarek gat. Kowalskiego.