Aktywne Wpisy
Matylda_Megara +247
Anoncio2111 +136
Ten uczuć, kiedy chuop przejechał 228 km rowerem jednego dnia, a od rodziców jedyne co usłyszał to ,,i Ty myślisz, że mi tym na złość zrobisz?"- bo dla nich wyjazd z domu poza gminę to coś złego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#przegryw #zalesie #patologiazewsi
#przegryw #zalesie #patologiazewsi
Piotr Kraśko w nietypowej formie... jakiś taki niemrawy, słuchający, nie wcina się w słowo, nie przerywa, nie ironizuje, nie oburza się nawet gdy słyszy oczywiste absurdy. To jest Piotr Kopacz-Kraśko.
Po ustaleniu i obopólnych zapewnieniach o zestawie wiadomych pytań i przygotowanych odpowiedzi teatr ruszył. Ruszyła inwazja samozaprzeczeń.
Ewa stwierdziła, że musimy być dumni ze swojej historii i bardzo stanowczo reagować na próby fałszowania historii ale jednocześnie pamiętać, żeby "robić to z wielkim wyczuciem i taką dbałością o interesy Polski" bo przecież jesteśmy w Unii a jakbyśmy nie byli to Putin by nas zjadł. Generalnie przekaz był taki - no w sumie trzeba ale nie trzeba bo nie można... Nic nie trzymało się kupy.
Redaktor Kraśko wyrecytował pytanie o "unijny deal" USA z Rosją w sprawie Ukrainy.
Ewa twardo stała na stanowisku, że nie wierzy, że "Unia mogłaby przehandlować Ukrainę".
EWA NIE WIERZY więc tak nie będzie.
Pytanie kolejne - jak rozróżniać uchodźców od imigrantów ekonomicznych.
W pewnym momencie myślałem, że Ewcia powie - po iPhone, długości rzęs bo zapewnienie, że nasze "służby" będą rejestrować wszystkich uchodźców jest tak samo śmieszne jak kwoty, które trzeba dziś dać za syryjski paszport.
Następnie padło pytanie o Szydło i Kaczyńskiego - kto jest kandydatem do rozmowy? Emotikon smile
Ewcia stwierdziła, że Duda biega po instrukcje do "Krzysiu Jarzyna ze Szczecina" i zrobiła minę w stylu "zaorane".
Ewa postarała się również o kłamstwo w sprawie repatriantów, podatków.
I w ogóle mam takie wrażenie, że oni o tę władzę starają się pierwszy raz.
Platforma? Jaka Platforma? Kto to taki? Jak to rządzą 8 lat? To PiS rządzi! "
#4konserwy #neuropa #kraskocwel #tvp #wybory #korwin
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora