@Sogoss: kto wie.... inna sprawa, ze wiesz, sugeruje najpierw "oproznic magazynek" jesli wiesz o czym mowie ( ͡°͜ʖ͡°) i potem sprawdzic czy dalej chcesz z nia pisac
@Sogoss: ale czego się spodziewałeś? Mogę Ci przytoczyć historię ze swojego życia: Była kiedyś taka, co to krótki i burzliwy związek był, troszkę feelsów z powodu nabrzmiałego wora było po mojej stronie, pomimo, że sam zerwałem i jeszcze prowadzałem się z inną na jej oczach, bo jak się spotkaliśmy na juwenaliach, to nawet nie raczyła się ze mną przywitać ani odezwać. Przypomniało mi się, że obiecała mi kiedyś piwo jak się
Czy tylko ja jestem uprzedzony don książek pisanych przez kobiety? Jeśli jest to fantasy to już niemal na 100% wiem ze książka mi się nie spodoba. #ksiazki
I tak sobie piszemy, będzie coś z tego po roku nie bycia?( ͡º ͜ʖ͡º)
#pytaniedoeksperta
@Obserwator_z_ramienia_ONZ (ʘ‿ʘ)
@vydyah Obawiam się że dalej chce :D
Była kiedyś taka, co to krótki i burzliwy związek był, troszkę feelsów z powodu nabrzmiałego wora było po mojej stronie, pomimo, że sam zerwałem i jeszcze prowadzałem się z inną na jej oczach, bo jak się spotkaliśmy na juwenaliach, to nawet nie raczyła się ze mną przywitać ani odezwać.
Przypomniało mi się, że obiecała mi kiedyś piwo jak się