Wpis z mikrobloga

Jak mnie #!$%@? ludzie, ktorzy najpierw rozpetaja inbe stulecia, a miesiac pozniej chca mnie przeprosic i uwazaja, ze wszystko ma byc po staremu. Serio? Serio mam patrzec w oczy osobie, ktora zrobila mi mega swinstwo i jeszcze byc dla niej mila? Dla mnie za jedna taka akcje jestes przegrany na zawsze, koniec kropka. Slowo przepraszam to NIE JEST magiczna rozdzka, ktora wymazuje wszystkie chore akcje, ktore sie zrobilo.
Jak jestes czlowiekiem, ktory podrzuca innym swinie to bierz to na klate, a nie plaszcz sie pozniej przed innymi, ze niby nic sie nie stalo bo przeciez PRZEPROSILAM CIE, halo!

Nie wiem czy to #logikarozowychpaskow czy #niepopularnaopinia ale na pewno #gorzkiezale i #takaprawda plus #feels mocno
  • 20
@EliotImperio: @kurzi5: @AdamZz: pisalam juz kiedys, tesciowa rozgadala wszystkim, ze mamy syf w domu a nie mielismy (NA PRAWDE, ona sobie to po prostu zmyslila) i przez to prawie nas #!$%@? z mieszkania z dnia na dzien, bo wlascicel to jest jej kumpel i jej wierzy na slowo. To tak w dwoch zdaniach bo inba wielowatkowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Druga sprawa: kumpel siedzi pod
@MoralneSalto: Czyli masz taką przysłowiową teściówke? Kaszanka motzno, a co mąż na to?! A kumpla pod pantoflem to olej w chuuuuj, nie warto w ogóle z takmi ludźmi mieć niczego wspólnego, raz- wszystko co mu powiesz i tak przepaple a dwa- jesli chłop daje wejść kobicie na głowę, wiedz, że coś się dzieje. Pierdyknij foszka na teściówkę i zachowuj dystans, nic innego chyba się nie da poradzic.
@MoralneSalto: No i nawet dyplomatycznie to wygląda legitnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) I faktycznie, jak wybaczysz to za miesiąc będziesz mieć identyczną sytuację ale w innej kwestii i tak do usranej smierci. A jak reaguje jak mówisz jej szczerze, że to bardzo krzywdzące i problemowe jak tak mówi? I CO TWÓJ MĄŻ NA TO!
@MoralneSalto: Uuuuu, powiem Ci, że jak chłop zamiast swojej żony woli mamusie to kapota i gunwo. Nie rozumiem tego, chociażby moja matka miała rację i dostałbym nią po ryju to zawsze stanę murę za moim różowym, bo to z nią chcę żyć a nie z mamusią. Czo to sie odjaniepawla w tym świecie, to ja nawet nie. Postawiłbym Ci kompot na smutki
@MoralneSalto: Widziały gały co brały, teraz to już tylko będziesz musiała zaciskać zęby. Daj mu zakazke na pusie to szybko sie nauczy, gdzie góra a gdzie dół i kto jest najważniejszy w jego życiu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Musisz się modlić, żeby teściowa się w końcu zmieniła.