Wpis z mikrobloga

#boks #walka #zenada #gorzkiezale
Za oglądanie tej walki to tak naprawde powinni płacić nam. Dwóch kolesi którzy idą po wypłatę dla ubawy tłumu, jeden bez nerki i w podeszłym wieku gdzie po 2 rundach walczy ze sobą żeby wyjść do trzeciej, drugi który osiągnął już wszystko co mógł ze dwa razy robiąc z siebie barana dla polityki (bo łatwy hajs ) teraz robi z siebie #!$%@?ę dla kasy i walić postulaty. Niedługo będą reklamować miksery w mango tv z niezniszczalnymi ostrzami hyper blade 4000....jeszcze płać za to 40zl (ʘʘ) Oł yea... se wynik na pudelku sprawdzę ;)
  • 13
@Gizmorider: w ogóle to jest dobry sposób na życie dla emerytów bokserskich. A jak w przeszłości pokonałeś jakieś dobrego boksera, który też walczył jako emeryt np Mcbride pokonał tyson to w ogóle szał. Jeżdzisz po Świecie dostajesz hajs Dolce Vita
@PanJanKochany: Nie rozumiesz w ogóle sensu mojego wpisu kolego, jeżeli ktoś chce płacić za oglądanie tego gówna to nic mi do tego ja wyrażam tylko swoją opinię. W każdej gali tego typu jednak są ludzie którzy starają się wybić za każdą cenę, adamek i saleta idą tam tylko dla kasy i #!$%@? ich rywalizacja i sport. Ich czasy dawno minęły a to jest dla mnie tylko cyrk i nie wiem jak