Aktywne Wpisy
Anetkia +707
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
Nagrody:
10 kodów 2GB na chomika, do wpisania DZIŚ.
Zadanie:
Twoim zadaniem jest znalezienie jak najmniejszej liczby (hash).
Jak grać:
1. wchodzisz na: http://51.254.129.145/c/c
2. wpisujesz swój wykopowy nick
3. klikasz "oblicz i wyślij"
4. czekasz, aż twój komputer znajdzie hash, który na chwilę obecną kwalifikuje do wygranej.
Opis:
Zanim twój komputer zacznie szukać hash'a, mój serwer sprawdza czy wpisany nick istnieje na wykopie. Jeśli tak - zaczyna się praca algorytmu w twojej przeglądarce. Jeśli algorytm znajdzie odpowiedni hash, ujrzysz się w rankingu.
-Z biegiem czasu, coraz trudniej będzie znaleźć wygrywającą liczbę, więc obliczenia mogą trwać, chyba, że masz szczęście :)
-Jeśli chcesz przerwac obliczenia - wciśnij F5.
-Każdy wygrywający hash, jest zaznaczony w rankingu na zielono.
-Wynik możesz poprawiać do końca trwania konkursu.
-Możesz grać na siebie lub kogoś innego.
Protip 1: Jak chcesz zwiększyć szanse, graj na kilku zakładkach w przeglądarce.
Protip 2: W obliczeniach Firefox jest ponad 2x szybszy od Chrome/Opery.
ja w firefoxie teraz 80k i 75k a w chrome 30k