Aktywne Wpisy
jankowalski811 +24
Jak widzę tych #!$%@? Oskarków tak 13-17 lat to mam ochotę wytrzaskać po tych pyskach aż to spaghetti z łba im spadnie. Ciekawe czy ja w tym wieku też byłem taki #!$%@?. Oni są tacy nijacy że każdy z nich wygląda i zachowuje się identycznie, zero #!$%@? pomysłu na siebie tylko włożyć do tej ochydnej gęby jakiegoś e papierosa albo #!$%@? kolegi i #!$%@? muzyka z głośnika
Graner +19
@MiszaZRosji: Rolnicy mają lepiej kosztem innych. To nie jest tak, że KRUS jest niesamowicie wydajny i pozwala na wypłatę emerytur przy tak niskich składkach - po prostu państwo z pieniędzy innych obywateli do KRUS dopłaca.
@Kubosinho: To niech nie pracują w rolnictwie. Jeśli mi nie odpowiada moja praca to ją zmieniam, a nie domagam się preferencyjnego traktowania przez państwo.
@janeeyrie: Bez kozery powiem 500 złotych za bochenek. Albo pójdźmy dalej - pięć tysięcy złotych za bochenek.
Rzeczywistość jest taka, że milion gospodarstw rolnych w Polce niczego oficjalnie nie sprzedaje. Ledwie 200 tysięcy gospodarstw ma powyżej 15ha terenu.
A gdyby zawodowi kierowcy śmieciarek strajkowali to utonąłbyś w śmieciach -> dopłaty do śmieciarek.
@Ginden: gdyby programiści zaczęli strajkować to żadna większa nowa inwestycja, produkt by się na rynku nie pojawiły -> dopłaty do linii kodu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale mi pojechałeś po rajtuzach.
Rolnictwo tak bardzo technologia kosmiczna
@Dutch: Zyjdź pod zimia gorolu! xD