Aktywne Wpisy

strfkr +414
Petru się pyta Memcena czy jakby dzisiaj było referendum dot. wyjścia z UE, to czy zagłosowałby na TAK czy NIE.
Memcen: ale dzisiaj nie ma referendum
Petru mu przez minutę próbował wytłumaczyć swoje pytanie jak dziecku, a pan doktor i tak nie potrafił zrozumieć. Taka sama sytuacja była niedawno jak jakiś redaktor się go spytał co by zrobił jakby jego dziecko się okazało homoseksualistą, a Memcen zamiast odpowiedzieć to się zesrał, że
Memcen: ale dzisiaj nie ma referendum
Petru mu przez minutę próbował wytłumaczyć swoje pytanie jak dziecku, a pan doktor i tak nie potrafił zrozumieć. Taka sama sytuacja była niedawno jak jakiś redaktor się go spytał co by zrobił jakby jego dziecko się okazało homoseksualistą, a Memcen zamiast odpowiedzieć to się zesrał, że

Kapitalista777 +66
Jak to jest, że Wykop jest zasrany Mentzenem 10 RAZY BARDZIEJ, niż Tuskiem, gdy powiedział najpierw, że popiera 500+ a potem nawet 800+? I którego to partia ma REALNE szansę by rządzić?
Brak w ogóle jakiegokolwiek porównania. Można tu krytykować tylko PiS, Konfederację i od biedy Lewicę. Partyjny portal, i tyle.
#polska #4konserwy #konfederacja #bekazlewactwa #ciekawostki #polityka
Brak w ogóle jakiegokolwiek porównania. Można tu krytykować tylko PiS, Konfederację i od biedy Lewicę. Partyjny portal, i tyle.
#polska #4konserwy #konfederacja #bekazlewactwa #ciekawostki #polityka

Wasze zainteresowanie wykopowymi rozgrywkami Unreal Tournament '99 przerosło moje najśmielsze oczekiwania. Łącznie aż 101 osób wyraziło zainteresowanie udziałem w takich rozgrywkach.
Początkowo planowałem realizację pierwszych rozgrywek w piątkowy albo sobotni wieczór w obawie że nikt nie wejdzie, ale... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Także plan jest taki:
Data spotkania:
Czwartek, 24 września, godzina 19:00.
Miejsce spotkania:
Teamspeak: ts3.msurma.net, pokój "1. Unreal Tournament"
Informacje o serwerze UT i grze: http://unreal.msurma.net/
Osoby które chcą być wołane na przyszłe rozgrywki, proszę o zaplusowanie komentarza pod tym wpisem.
Osoby które chcą być wołane na przyszłe rozgrywki, proszę o zaplusowanie komentarza pod tym wpisem.
#unreal #unrealtournament #ut
@TripleSec mam nadzieje ze wbijesz
Bo 1440x900 to trochę mi mało :D