Aktywne Wpisy

mike-contractors +48
#wybory
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja

Blueweb +5

@Ssssssssindriiiiiiiiiiiiiii: w jakie Gracie?
Grałem też w #crusaderkings2 na #wine i o ile działo trochę wolniej niż na #windows to nie miało takich głupich przywieszeń np. przy wychodzeniu z gry. Działo wolniej chyba przez to, że Wine korzystało nie wiedzieć czemu z jednego rdzenia procka. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#jediacademy i #jedioutcast będą działać bez problemu.
I cała masa innych gier,
Właśnie chyba dotarłeś do największej wady Linuxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fervi: #!$%@?łeś...
Kiedyś to nadmiernie siedziałem nad grami, z
@fervi: Nintendo ma bardzo dobre tytuły, począwszy od N64, aż po Gamecube i Wii, lecz wszystkie charakteryzują się jednym - to dobre multiplayery (wyjątki to Zelda). PS2 było innowacyjne musiało zdetronizować X-Boxa i Dreamcasta, więc budowało swoje imperium na spuściźnie po
#valve master game race ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety, masz rację. Chciałbym dzisiaj pograć w jakąś porządną grę. Niestety, okazywało się zwykle, że w np. Crysis 2 polega to na przejściu z punktu A do B i po drodze Cut Scenki. Nie wiem, może to wyższe oczekiwania czy coś.
Natomiast o wiele lepiej niż w GTA grało mi się w Mafię 2. Bardzo dobra rozrywka, klimat odpowiedni - o