Aktywne Wpisy
Hascospet +3
#przegryw
Otwieram zabawę nigdy nie:
Otwieram zabawę nigdy nie:
HeavyMagicMissle +14
#mcdonalds #mcdonald #gotowanie #fastfood #jedzenie #cebuladeals #inflacja #ekonomia
Z tym McDonaldem to oni oszaleli - malutka bułka z jeszcze mniejszym kotletem - czyli w sumie 2 porządne gryzy 7 zł niby drogo, ale najgorsze, że byłem dzisiaj coś przekąsić to tyle ludzi, że nie było gdzie usiąść i czekałem chyba z 20 minut.
Nie dość że drogo to jeszcze pełno ludzi - taki obraz cebulactwa narodowego.
Z tym McDonaldem to oni oszaleli - malutka bułka z jeszcze mniejszym kotletem - czyli w sumie 2 porządne gryzy 7 zł niby drogo, ale najgorsze, że byłem dzisiaj coś przekąsić to tyle ludzi, że nie było gdzie usiąść i czekałem chyba z 20 minut.
Nie dość że drogo to jeszcze pełno ludzi - taki obraz cebulactwa narodowego.
Mogę napisać jedynie podsumowanie tego, nad czym się tam rozwodziłem - wszystkie postacie do bólu jednowymiarowe, szablonowe, płytkie, bezmózgie i niezdatne do refleksji, jakby zaprogramowane. Wydarzenia skrajnie oderwane od rzeczywistości. Motyw uprzykrzającej się Umaru mimo wypalenia po paru odcinkach dalej wałkowany. Można było skupić się na rozwinięciu innych wątków, ale seria jedyne co potrafi to je zaczynać i kompletnie o nich zapominać. Robienie z widza idioty. Przeciętny i często nierówny poziom animacji, często upraszczanej i robionej od niechcenia. Jedyną wyraźną zaletą, jaką tam wymieniłem, było nawiązywanie do znanych gier, marek, mang i ogólnie nie tyle co do contentu dla otaku, co całej japońskiej popkultury.
#randomanimeshit #himoutoumaruchan #umarudoma #