Czy da się ściągnąć repozytorium wraz z wersjami i komentarzami?
Nie mam admina, tylko dostęp, żeby sobie robić checkouta, commity itd, więc nie mogę po prostu ręcznie skopiować katalogu z serwera. Nie ogarniam jeszcze za bardzo SVN-a i ich komend (używam TortoiseSVN). Jak sprawdzić czy w ogóle mam uprawnienia do zrobienia takiej kopii i jak ją zrobić?
@pkh: na stackoverflow szukam, to piszą coś o svnsync (svnrdump), svnadmin hotcopy , svnadmin dump itd. Ale nie ogarniam tego (co które robi i którego powinienem użyć i którego mogę). Po prostu chcę zrobić kopię całości.
Czy da się ściągnąć repozytorium wraz z wersjami i komentarzami?
Nie mam admina, tylko dostęp, żeby sobie robić checkouta, commity itd, więc nie mogę po prostu ręcznie skopiować katalogu z serwera. Nie ogarniam jeszcze za bardzo SVN-a i ich komend (używam TortoiseSVN). Jak sprawdzić czy w ogóle mam uprawnienia do zrobienia takiej kopii i jak ją zrobić?
W folderze po zrobieniu checkouta mam tylko pliki z najnowszej wersji (chyba że gdzieś są ukryte i nie widzę).
git-svn clone
Tylko zamiast TortoiseSVN trzeba użyć czegoś co ma svnadmin np. http://sourceforge.net/projects/win32svn/