Aktywne Wpisy
Itslilianka +127
Pamiętacie tą grę? Jezus ale to na tamte czasy było super! Fajne, kolorowe mapy, doskonała grywalność o tryb dla kilku graczy. Aż sobie kupię by złożyć hołd twórcom. Dodam że studio odpowiedzialne za produkcję jest dziś znane jako Epic Games #gry
Dziś ostatnie chwile manewrów rozpoczęte... jeśli warunki będą sensowne to może do środy jeszcze popływam. W piątek próbny egzamin, w sobotę Państwowy. To był fajnie spędzony czas, sporo się nauczyłem i jeszcze cholernie dużo mam przed sobą, ale do egzaminu czuję się już nieźle przygotowany.
Na foto Gdańsk. Dziś flauta prawie ale za to widoczność świetna. Z Gdyni widać było nabieżniki na Westerplatte i oczywiście latarnię na Helu.
A Ty nie zdajesz? :)
@wonsz_smieszek: Ja już zdałem :-) JSM
@wonsz_smieszek: No niedawno ten na JSM bo na ŻJ to 14 lat temu :)
Wygląda
chodziło mi o dokładniejszy opis :) zadanie z nawigacji jak mniej więcej wygląda? wpychają tam pływy? ile jest czasu? Zadanie z nawigacji tez jest oceniane na bieżąco, bezpośrednio po egzaminie?
Czy każdy egzaminowany robi odejście, człowieka, dryf i dojście? mob tylko na żaglach czy tak i tak? w porcie tylko na silniku pewnie? ten egzaminowany "dowodzący" nie dotyka się niczego, tylko stoi i rzuca komendami
Dzięki :)
Pływy
@wonsz_smieszek: Impreza była poza mariną. A prowodyrem był nie Szwagier a Kpt. wycieczki :P