Wpis z mikrobloga

Cześć Mirki i Mirabelki!
Już troche minęło od ostatniego #rozdajo Loży Szyderców, dlatego chcielibyśmy wam jeszcze podarować przynajmniej kilka pudel przed wejściem do sprzedaży nowych boosterów ( ͡° ͜ʖ ͡°). Wsród plusujących wybierzemy jedna osobę, która dostanie jedno pudło, drugie pudło wędruje dla najlepszego hasła o imigrantach - znajdzie się w jednym z boosterów ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Pamiętajcie o zniżce dla wykopowiczów u nas w sklepie z hasłem "wykop".

#grybezpradu #heheszki
loza__szydercow - Cześć Mirki i Mirabelki!
Już troche minęło od ostatniego #rozdajo ...

źródło: comment_ZKn8rsRkJIJftHxDlxHQVbjLMgJYwjwM.jpg

Pobierz
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@loza__szydercow:
Ministerstwo Spraw Wewnętrznych donosi, że bezdomni w obawie o niewystarczającą ilość miejsc w noclegowniach w okresie zimowym niszczą miejską infrastrukturę, dopuszczają się licznych gwałtów, są agresywni, zapuszczają brody i uczą się języka arabskiego - widząc w tym metodę na lepsze życie.
  • Odpowiedz
@loza__szydercow: dostałam Lożę na imieniny. Wcześniej ze znajomymi graliśmy w spolszczoną przez jakiegoś fana wersję Cards against humanity i muszę przyznać, że z lożą ubaw większy :) (Gdzie jest krzyż? W dupie( ͡° ͜ʖ ͡°) ) Do pełni szczęścia brakuje nam dwóch haseł, z których zaśmiewaliśmy się grając w CAH. I tu moja gorąca prośba: dałoby radę zrobić czyste karty, na których użytkownik mógłby wpisać coś,
  • Odpowiedz