Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +93
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +141
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
3 tyg temu zaczelem trejdowac z 30 kluczykami i udalo mi sie dojsc do dlore bs po 3 tyg + smieci jakies typu 30k plan na za tydzien to dlore ft, dlore bs gowno bieda, ale takie bylo zalozenie, mi osobiscie ten skin nie odpowiada, no ale coz (nie nie oddam) xd z tej okazji robie #rozdajo na kluczyk do skrzynki (zapewne bede mial chromy2/falchiony ale moge skolowac taki jak ktos bedzie chcial) standard plus i obs na tagu, zalezy czy ktos chce czy nie, no to tyle, wrazie czego jakby ktos nie wierzyl ze moje http://steamcommunity.com/id/13vito37/inventory/
#csgotrade
#csgolounge
#odzeradokosy
#csgo
#rozdajo
Komentarz usunięty przez autora