Wpis z mikrobloga

@aes_sedai: To akurat nie, ale przetasowania na krajowym podwórku były, w końcu pozbyli się pisowców chociażby z TVP. Zginęło dowództwo wszystkich rodzajów sił zbrojnych, a wśród nich w końcu tacy byli, co nie mieli "szkoleń" w Moskwie. W sumie temat rzeka.
@aes_sedai: Tu nawet nie jest kwestia tego czy było to planowane czy nie, jednak w końcu PO praktycznie wywaliła pisowców z czego tylko mogła, pisałem Ci wcześniej o TVP. Wojny o awanse generalskie również były, a po 10 kwietnia już mieli wszystko gotowe, teraz były tylko potrzebne nowe nominacje oraz awanse generalskie;]

A wśród ofiar byli również politycy PO;]
@Kaczypawlak: Więc nadal uważasz, że tak się dogadali żeby Tusk coś zrobił w celu rozwalenia tutki, bo później będą mogli robić co chcą? Czy ty słyszysz/widzisz sam siebie? To są tak piramidalne bzdury, że nie zamierzam nawet o tym dyskutować, bo mi się ciśnienie podnosi na ludzką głupotę
@aes_sedai: Sam Tusk nie musiał nic zrobić, przecież są służby specjalne (dawne WSI), które były ponad prawem i dalej są;] Wierne psy Moskwy, nie słyszałeś o nich? Mamy beton mundurowych, również z PRL-u, długo by wymieniać. Swoją drogą jakbyś czytał dokładniej to nawet nie musieli planować zamachu, tylko łącząc całą patologię jaka była w naszym lotnictwie transportowym to było kwestią czasu, kiedy do czegoś takiego może dojść. Najpierw był przecież Mirosławiec
@Kaczypawlak: #!$%@? mnie obchodzi jaki brał ślub. I kiedy. Jeśli chodzi o Jedwabne i Pokłosie to nie rozumiem dlaczego tak ciężko przełknąć, że NIEKTÓRZY z Polaków mordowali lub pomagali mordować Żydów. O pomocy było już w #!$%@? filmów-dlaczego nie nakręcić filmu o tej drugiej, ciemnej stronie naszej historii? Film baaardzo dobry.

Witam cię na #czarnolisto