#android Hej! Szukam jakiegoś ultra taniego smartfona do testów. Celuję raczej w chińszczyznę, ale nie znam się kompletnie co i jak. Idealnie byłoby żeby miał minimum KitKata, ekran 5', rozdzielczość minimum HD. Cena 300 cebulionów, może być używka ( ͡°͜ʖ͡°) Thank you from the mountain.
@fervi: Potrzebuję dodatkowego urządzenia do testów aplikacji, którą piszę ;) Głównie ze względu na płatności online, emulatory nie do końca oddają zachowanie fizycznego urządzenia. Także to nie będzie telefon na "co dzień", raczej będzie leżał grzecznie na biurku :)
@janiepaniemaju: To teoretycznie może ci się przydać ze względu na Safestrapa. Możesz trzymać wiele różnych systemów operacyjnych w wielu różnych "zakładkach" - Domyślny Stock 4.1.2, CM12.1 (z 5.1) i np. CM 11 (4.4) i sobie zamieniać do testów
Mirki, macie w życiu osoby, których nie możecie zapomnieć pomimo upływu wielu lat? Chodzi mi o jakieś platoniczne miłości, obiekty westchnień. Ja do tej pory nie mogę sobie z tym poradzić, nawet zajęcie się czymś nie pomaga
Motorola Droid Razr - 2 rdzenie, 1GB Ramu, 4.3", 960x540, 300zł, CM12.1
@fervi: Fajne, dzięki! To działa na wszystkich telefonach, czy tylko na motorolkach?