@ggggunit: ja już kisnę parę dobrych minut, a siku mi się chce, więc dla dobra ludzi w autobusie, powinnam pemrzestać. Ale nie mogę, bo to takie śmieszne xD
@e-satan: panu mlodemu, ktory zaniemogl na wieczorze kawalerskim ubrali kalosze i nawalili pianki montazowej tej co bardziej pecznieje(czerwone opakowania?) i po obudzeniu po kilku/kilkunast ugodzinach brak czucia etc i amputacja
@TheSjz3: Podobne do tej akcji z przypadków medycznych: -Koleś w czasie stosunku się podniecił złapał za piankę izolacyjną do okien i wypsikał kobiecie w cipce. Na szczęście odratowali. Są zdjęcia w internecie.
@Greed: ta Pani (podobno Żulietta) wracajac pociagiem do miejsca swojego zamieszkania, z tego pociagu podobno wypadla i zmarła (historia zaslyszana od lekarzy ginekologow ktorzy ratowali ta pania po zabawie z pianka)
Ciężka noc musiała być
ale siara, jedziemy tym samym torem, tylko nie wiadomo czy w tym samym kierunku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-Koleś w czasie stosunku się podniecił złapał za piankę izolacyjną do okien i wypsikał kobiecie w cipce. Na szczęście odratowali. Są zdjęcia w internecie.