Wpis z mikrobloga

Z racji, że notalgia mocno to skończyłem właśnie kolejny odcinek DBS, no i szału nie ma...ale przyczepiłbym się do głównej ideii SSG. Jak to niby działa? Za czasów istenia gatunku nie znalazło się nawet 5 nie zabijających wszystkich, którzy by zrobili ssg? Czy nikt o tym nie wiedział?
Jest limit na ilość postaci?
Bóg, to niby jeden, ale gdyby tak zrobili jeszcze 5razy takie kółko to Vegetai reszta też by mogła być SSG nieźle #!$%@?ć. Nie było wspomniane, że się nie da:D
#dragonball
  • 5
@kieru:
Z tego co pamiętam, to Saiyanie żyjący na Vegecie byli słabi jak dzieci. I żaden nie osiągał nawet zwykłego SSJ a co dopiero dalsze modyfikacje.
obejrz ostatni film DB. Powinien rozwiac kilka twoich pytań

@PatologiiZew: heh w filmy się nie bawiłem, ale może kiedyś odpalę - mówisz o tym z Berrusem czy wcześniejsym?;)

Z tego co pamiętam, to Saiyanie żyjący na Vegecie byli słabi jak dzieci. I żaden nie osiągał nawet zwykłego SSJ a co dopiero dalsze modyfikacje.

no własnie nawetjka słabi...to Smoczek powiedział, że po prostu potrzeba Sayan z dobrym serduchem, mowa o zajbiestości nie
Z racji, że notalgia mocno to skończyłem właśnie kolejny odcinek DBS, no i szału nie ma...ale przyczepiłbym się do głównej ideii SSG. Jak to niby działa? Za czasów istenia gatunku nie znalazło się nawet 5 nie zabijających wszystkich, którzy by zrobili ssg? Czy nikt o tym nie wiedział?

6 sayian. 5 sayian o czystych sercach przekazuje swoją moc jednemu który staje się SSG (powinien raczej się nazywać Sayian God).

Jest limit na