Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#nieruchomosci
Nie opłaca się pracować jeżeli za swoją pracę nie będzie cię nawet stać na to by kupić sobie tak podstawowe dobro jak mieszkanie,
i to bez znaczenia czy zarabiasz 5 czy 15 netto, i tak się nie dorobisz za życia.
Więc po co pracować?, żeby komuś wkładać rentierską pensję do kieszeni?, już lepiej iść po socjal i nic nie robić, przynajmniej cieszysz się czasem swojej egzystencji a i browar w sklepie
Nie opłaca się pracować jeżeli za swoją pracę nie będzie cię nawet stać na to by kupić sobie tak podstawowe dobro jak mieszkanie,
i to bez znaczenia czy zarabiasz 5 czy 15 netto, i tak się nie dorobisz za życia.
Więc po co pracować?, żeby komuś wkładać rentierską pensję do kieszeni?, już lepiej iść po socjal i nic nie robić, przynajmniej cieszysz się czasem swojej egzystencji a i browar w sklepie
Chłopak z Ajdaru, który był członkiem grupy znanej jako pododdział SS Dirlewanger przyznał się, że Bianka Zalewska o wszystkim wiedziała, a co więcej po wybuchu skandalu prosiła o to, by ochotnicy usunęli nazistowskie naszywki. Skandal wybuchł po tym jak opublikowałem zdjęcia ochotnika z naszywkami SS Dirlewanger oraz jego samochodu z nazistowską symboliką. Zalewska zarzekała się, że niczego takiego w Ajdarze nigdy nie było. Zarzekała się, że nigdy niczego podobnego nie widziała. Wygląda na to, że kłamała.
#polska #ukraina #donbaswar #nazizm
@tomasz-maciejczuk: Nie wspominając już o kolorach czcionki, które same w sobie stanowią odwołanie do nazistowskiej ideologii, prawda Tomasz?
Swoją drogą widziałeś u Hudźca listę Ajdaru? Bolek & Lolek, aż pogadałem z Lolkiem xD
Beke miałem bo ktoś u Hudźca skomentował "czy ktoś do nich dzownił" (bo były podane numery tel) "Tak, ja."
Komentarz usunięty przez autora
Rzeczony Wadim w końcu zdjął wtedy te naszywki? Jeśli nie, co konkretnego odpowiedział?