Wpis z mikrobloga

Dziennikarka Bianka Zalewska kłamała w sprawie SS Dirlewanger w Ajdarze?

Chłopak z Ajdaru, który był członkiem grupy znanej jako pododdział SS Dirlewanger przyznał się, że Bianka Zalewska o wszystkim wiedziała, a co więcej po wybuchu skandalu prosiła o to, by ochotnicy usunęli nazistowskie naszywki. Skandal wybuchł po tym jak opublikowałem zdjęcia ochotnika z naszywkami SS Dirlewanger oraz jego samochodu z nazistowską symboliką. Zalewska zarzekała się, że niczego takiego w Ajdarze nigdy nie było. Zarzekała się, że nigdy niczego podobnego nie widziała. Wygląda na to, że kłamała.

#polska #ukraina #donbaswar #nazizm
tomasz-maciejczuk - Dziennikarka Bianka Zalewska kłamała w sprawie SS Dirlewanger w A...

źródło: comment_qebKwFi0KwavFrJ5xLsy2QdELP1wdg8K.jpg

Pobierz
  • 30
@tomasz-maciejczuk: Teraz coś na Bobo liczę, że wrzucisz ;p (nie no poważnie to mi wisi)

Swoją drogą widziałeś u Hudźca listę Ajdaru? Bolek & Lolek, aż pogadałem z Lolkiem xD
Beke miałem bo ktoś u Hudźca skomentował "czy ktoś do nich dzownił" (bo były podane numery tel) "Tak, ja."
Konsekwencje w Ajdarze? Przecież to banda alkoholików, bandziorów i gwałcicieli była to nie Mirotworec gdzie dowódca nie był idiotą i nie brał "cyt. Korwina" ludzkiego śmiecia. Melnyczuka postawią przed Trybunałem i będzie siedział jak Milosevic do końca życia. Nawet chyba w sierpniu już go aresztowali.