@Ripper: nie rozumiem tego czepiania się, Tusk w 2007 mówił to samo. Oczywiście heheszki z "plucia na Polskę", ale PAD ani niczego nie zmienił, ani niczego nie zdążył jeszcze spieprzyć. Dajmy mu chociaż rok. To głównie twardogłowe konserwy krytykowały Komorowskiego tydzień po wyborach..
Prawda czy nie - to jest wywlekanie brudów na arenę międzynarodową. Tego, szanujący się polityk nie robi.
@Ripper: masz dowód wyżej, że Tusk zrobił to samo, kilak tygodni po wygraniu wyborów. Duda ledwo co został wybrany, niczego oprócz referendum jeszcze nie próbował zrobić, no to jak niby ma zachęcać do powrotu?
@Ripper: Ale z tego co wiem (popraw mnie jeśli się mylę) to PAD powiedział to do Polaków, a nie do Camerona. Chyba, że powiedział to podczas jakieś wspólnej konferencji, no to wtedy jestem skłonny przyznać Ci rację.
#neuropa #4konserwy #heheszki #humorobrazkowy
@Frank_Costello: Donalda to Ty szanuj lewaku!
Komentarz usunięty przez moderatora
Tego się nie spodziewałem.( ͡° ʖ̯ ͡°) A co do wypowiedzi PADa to jest ona dyskusyjna ale o tym, że Tusk powiedział kiedyś to samo to się milczy.
@Ripper: masz dowód wyżej, że Tusk zrobił to samo, kilak tygodni po wygraniu wyborów. Duda ledwo co został wybrany, niczego oprócz referendum jeszcze nie próbował zrobić, no to jak niby ma zachęcać do powrotu?
Komentarz usunięty przez autora