Wpis z mikrobloga

Bądź Maxem Kolonko, udawaj jaki to jesteś profesjonalny, miej stronę internetową która wygląda jak z PRLu, nagrywaj filmy #!$%@?ą kamerą, wtrącaj zwroty z angielskiego chociaż oglądają cie sami Polacy bo hamerykanin motzno, rób jakieś żałosne "śmiechu warte" na koniec swoich filmów. Profesjonalizm bulwo #bekazprawakow
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jaki to jesteś profesjonalny, miej stronę internetową która wygląda jak z PRLu, nagrywaj filmy #!$%@?ą kamerą,

@Gwyn: od kiedy to on niby udowadnia że jest profesjonalny pod tym względem? jego filmy trącą amatorskością raczej celowo. to dodaje mu autentyczności.
  • Odpowiedz
@fiskkr: Autentyczności ? Czyli faktycznie jest #!$%@? amatorem :D. Po drugie to chyba nie jest celowe, mówił kiedyś że ma kupić nową kamerę i jakoś ni widu nie słychu.
  • Odpowiedz
Czyli faktycznie jest #!$%@? amatorem :D.

@Gwyn: prowadzi mainstreamową telewizję, która ma ładnie wyglądać i przekazywać propagandową papkę, czy antysystemowy, "podziemny" kanał w internecie? jak dla mnie taka stylistyka właśnie dobrze się wpasowuje w charakter jego działalności.
  • Odpowiedz
@fiskkr: chyba żartujesz, parę razy obejrzałem ten jego nieszczęsny programik na YT, to w każdym materiale opowiadał o swoim profesjonalizmie i pozycji w jueesej i miał propozycje dla TVP, by mu zapłacili a on im zrobil najlepsze seriale i programy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

a jego stronka to już w ogóle lata 90 :D
  • Odpowiedz
@deeprest: Dokładnie o tym mówię, ta propozycja że zrobi serialowy hit mnie #!$%@?ła, przecież on nie ma pojęcia o profesjonalnej reżyserce.
  • Odpowiedz
przecież on nie ma pojęcia o profesjonalnej reżyserce.

@Gwyn: on bez przesady. zobacz jego reportaze np. o silosach atmowych
z reszta sie zgadzam. on chyba sam pisal swoja strone www ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Gwyn: Liczy się treść a nie oprawa. Wolę maxa w małej klitce niż te gówniane propagandowe materiały w TVP w super nowoczesnym studiu i budynku które zostały zbudowane za moje pieniądze. Płacę za to że karmią mnie gównem
  • Odpowiedz
@Gwyn: strona może i prl, ale jeśli chodzi o samą gadkę, styl, wtrącenia amerykańskie, akcent, każdy uśmieszek, czy "naturalny" śmiech to akurat jest wszystko dokładnie przemyślane. Taka taktyka kreowania wizerunku. Może się podobać lub nie, ale po ilości widzów trzeba przyznać, że jest dość skuteczna.
  • Odpowiedz
@crystaldragon: Może treść się liczy, ale obraz, obróbkę i dźwięk mógłby sobie poprawić. #!$%@? mają lepszą obróbkę niż Max, a on lansuje się trochę na mentora dziennikarstwa.
  • Odpowiedz