Aktywne Wpisy

Kpr19 +1022
#pieklomezczyzn #pieklokobiet
Na polskiej wsi dla kobiety to jest darmowy kurs na prawo jazdy, a dla chłopa to kurs wiązania sznura pod sklepem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Na polskiej wsi dla kobiety to jest darmowy kurs na prawo jazdy, a dla chłopa to kurs wiązania sznura pod sklepem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: temp_file6444715567002183369
Pobierz
jarzynka +218
#wroclaw Proszę mnie od dzisiaj nazywać Wrocławiszczem
źródło: 1000045687
Pobierz

@ZespolmBanku
Od kiedy przerwy techniczne robicie z niedzieli na poniedziałek i bez informowania o tym klientów z odpowiednim wyprzedzeniem (wpisy na Waszym blogu mnie nie interesują, bo to ja jestem Waszym klientem a nie Wy moim, żebym się za Wami uganiał - o kredytach jakoś spam potraficie wysyłać)? Miałem ważny przelew do wykonania i teraz d--a...
Btw. Noc z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę nie byłaby lepszym terminem na takie zabawy?
Teraz wychodzę do pracy, w pracy przelewu nie puszczę (bo nie mam na to czasu), więc kontrahent poczeka do wieczora na pieniądze a mógłby dostać je za
Nie spinaj się tak najwyżej kontrahet wyśle ci to co kupiłeś na allegro po południu. Chyba że to poważna sprawa, jeżeli tak - dałeś d--y czekając na ostatnią chwilę z przelewem.
Pudło. Dostawca energii wywiesza ogłoszenie na moich drzwiach (zresztą przerw w dostawie energii praktycznie nie ma).
Pozdrawiamy,
Zespół mBanku.
Zespół mBanku, zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.
źródło: comment_UpEkAHgm9YJrFcKQnoAkAiDFI8jOhL31.jpg
PobierzUżytkownik powinien mieć wybór jakim kanałem chce być informowany o przerwach technicznych.
Pozdrawiamy,
Zespół mBanku.
Zespół mBanku, zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.