Aktywne Wpisy
Bocianek2750 +24
Co jest atrakcyjnego w pracy w IT oprócz wypłaty seniora? Aktualnie według mnie nic:
- Brak stabilności
- Jak stracisz pracę, to nowej będziesz szukał bardzo długo
- Ogromna konkurencja
- Wysokie ryzyko automatyzacji
- Brak stabilności
- Jak stracisz pracę, to nowej będziesz szukał bardzo długo
- Ogromna konkurencja
- Wysokie ryzyko automatyzacji
jackieboy +43
To co mnie zastanawia najbardziej w kwestii #budda - to to, ze ani ja ani żaden mój znajomy o nim nigdy nie słyszał.
Mamy 35-40lat, pochodzimy z #lata90, jesteśmy w internecie codziennie (cały zakres od wykopu/twittera po mlh i mameginekolog). Identycznie bylo jakis czas temu z Frizem i lodami ekipy.
Jak działają algorytmy, ze całe spektrum treści nie jest nam podrzucane. ( ͡° ͜ʖ ͡
Mamy 35-40lat, pochodzimy z #lata90, jesteśmy w internecie codziennie (cały zakres od wykopu/twittera po mlh i mameginekolog). Identycznie bylo jakis czas temu z Frizem i lodami ekipy.
Jak działają algorytmy, ze całe spektrum treści nie jest nam podrzucane. ( ͡° ͜ʖ ͡
#epapierosy #goblin #vape #liquid i reszta tagów...
Jedyne co można poradzić to odpowiednia ilość waty.
Zrobiłem dzisiaj 3 setupy. W wacie nie mam wyczucia, ten ze szmata tami nie leje :)
Ale mocy mi brakuje (mam mechanika). Dual coil z Kanthal A1 9x0.32mm. Czekam na dostawę 0.4.
W kanały na tyle by wata w nie weszła i nie stykała się z dnem kanału. Tak do połowy wysokości kanału.
Mam ten parowniczek od kilku godzin, także doświadczenie niewielkie, rady mogą być nie trafione :P
Pewnie z 2-3mm będzie.