Wpis z mikrobloga

Zobaczcie, co dzisiaj do mnie przyszło ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oczywiście paczka nie dotarła w terminie...

Pierwsze wrażenia - rewelacja. Urządzenie jest świetnie zaprojektowane, eleganckie i wykonane z bardzo przyjemnego w dotyku materiału. Nawet pudełko jest bardzo estetyczne. Czytnik dobrze leży w dłoni. Tył dosyć łatwo łapie odciski palców, ale nie jest to jakaś istotna wada. Interfejs jest intuicyjny i łatwy w obsłudze. Bardzo podoba mi się również integracja z amazonem i łatwość przesyłania książek. Jeśli chodzi o najważniejszą rzecz, czyli czytanie książek - sama przyjemność. Oczy ani trochę się nie męczą, a dzięki wbudowanemu podświetleniu można czytać w każdych warunkach. Pozostaje teraz tylko zbudować bibliotekę ebooków.

tl;dr

#kindle #pokazzakupy #chwalesie

aaa no i jeszcze #kindlemasterrace
kocham_jeze - Zobaczcie, co dzisiaj do mnie przyszło ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oczywiście paczka ni...

źródło: comment_0ttYtaqGqf5HaNbD79GBjq7kBptKgPgG.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kocham_jeze: jak czytasz anglojęzyczną knigę i pojawi się jakiś mega nieznany Ci wyraz to jak go tłumaczysz? podobno na kindle da się włączyć taki bajer, że jak go przytrzymasz palcem to pojawia się to po prawej stronie ekranu z tłumaczeniem na nasze... ja niestety nigdy tego nie doświadczyłem :(
  • Odpowiedz
@shpoora: razem z wysyłką i vatem wyszło około 650 zł, kupowałem z brytyjskiego amazonu (na promocji za 100 funtów). Model to pw3, bez reklam, bo nie wiedziałem, że da się je wyłączyć bez problemu ( ͡° ʖ̯ ͡°) Z reklamami wyszłoby jakieś 50 zł taniej.
  • Odpowiedz
@kocham_jeze: po co wychwalać mainstream, skoro i tak wszyscy kupują kundla? Ja mam Pocketbook Sense z wbudowaną, nie przeszkadzającą podpórką - dwoma przyciskami po bokach, do których można dostosować po 2 funkcjonalności, jak np. przytrzymanie przycisku prawego dodaje notatkę. - podświetlenie - wspiera formaty MOBI, EPUB, DOCX, PDF z rozszerzonymi ustawieniami. - drobne gry: szachy, pasjans itd. - Dropbox - galeria zdjęć - można dodawać czcionki z komputera - rozdzielczość
  • Odpowiedz