Mozecie mi powiedziec jak to jest z wf na #studbaza? Rejestruje sie wybrany sport i tylko sie to robi? Nic innego? Sa jakies limity typu pierwsze 50 osob na pilke nozna i reszta ma pecha? I np wybieram taka pilke nozna, i co na niej robie? Rzucaja pilke jak w podstawowce i grac? #kiciochpyta #pytanie
@whahazhutou: są grupy na które się rejestrujesz. Grupy są danego dnia o danej godzinie. Limit to ok 20 osób, zależy od uczelni. Na piłkę nie dasz rady się zarejestrować w USOSie, spokojnie nie przejmuj się nia xD
@whahazhutou: generalnie tak. ja miałem pierwsze kilkanascie minut zajęć rozgrzewki w formie jakichs tam podstawowych ćwiczeń związanych z wybraną dyscypliną, a przez resztę czasu haratanie :3
@whahazhutou: najbardziej rozchwytywany przedmiot, musisz mieć dużo szcześcia jak załaduje Ci USOS. Ja też nie umiałem tańczyć, taniec towarzyski sporo mi dał ;)
@whahazhutou: @gibpotatoe: usos jest super - zostanie Ci tylko płatna jazda konna ew. tenis, o ile nie rzucisz się na usosa sekunde po otwarciu rejestracji :P
@durzy_dzik: nawet na informatyce sie rzucaja? #!$%@? bez przesady nie bede tanczyc @agaciksa: chyba bede musial bo z tego co widze to jakies dziadowsto samo jest.
@whahazhutou: ale masz usosa, tak? nie wiem czy na wszystkich uczelniach, ale wfy są mieszane i nie ma tam samych informatyków, wszystkie wydziały w jeden worek
@agaciksa: no tak jest usos. Ogolem to chodzi mi o UW. Swoja droga to serio tylko 20 osob? Przeciez by tylu ludzi nie zmiescili, by im sportow zabraklo
@whahazhutou: UW w sensie Warszawski? Wrocławski? tam jest chyba kilka grup do jednego sportu; ale też dlatego masz zaliczyć 4 semestry wfu do 3 roku czy jakoś tak. Nie wiem, jestem na niestacjonarnych i nie muszę zaliczać wfu.
@whahazhutou: Jak UW, to musisz się czaić niestety. Po 3 minutach zostają same gówna. Jak nie chcesz się zajechać, to polecam siłownię, każdy ćwiczy jak chce właściwie. Tzn. nie żebym się #!$%@?ł, bo nie było można, ale jak chcesz robić tyle a tyle serii tego a tego to możesz.
#kiciochpyta #pytanie
Tak
Tak
Tak
Nie
Tak
@gibpotatoe: usos jest super - zostanie Ci tylko płatna jazda konna ew. tenis, o ile nie rzucisz się na usosa sekunde po otwarciu rejestracji :P
@agaciksa: chyba bede musial bo z tego co widze to jakies dziadowsto samo jest.