Aktywne Wpisy
Menow +52
#hotelparadise Oliwia potwierdziła wersje Justyny, moim zdaniem to spore przekłamanie, ze nie pokazano nam dramy Srocha i sratori.

Charleswhite +311
Wszystkim co tak pieprzą, że głosowanie na PO to zła decyzja, nawet jak PiS jest do dupy przypomnę tylko kilka faktów z ich rządów, które przemawiają na ich korzyść.
1. Byliśmy słuchanym i szanowanym partnerem w UE. W Gdańsku jak równy z równym siedzieli razem kanclerz Niemiec, premier Polski i prezydent Rosji. Taka sytuacja to dyplomatyczny sukces, którym nigdy się PiS nie pochwali.
2. PO miało jaja przeprowadzić trudne reformy dla Polski,
1. Byliśmy słuchanym i szanowanym partnerem w UE. W Gdańsku jak równy z równym siedzieli razem kanclerz Niemiec, premier Polski i prezydent Rosji. Taka sytuacja to dyplomatyczny sukces, którym nigdy się PiS nie pochwali.
2. PO miało jaja przeprowadzić trudne reformy dla Polski,

Więc mając 2 rowery miał bym 4 - MTB/CX/Szosa/Tri+lemondka.
Ktoś miał doświadczenie z takim przypadkiem?
#cx
#przelaj
#szosa
Notuje średnie 32-33 km/h solo i to i tak pewnie będzie sztywniejszy i lżejszy rower od mojej Demy 10kg.
Nie jest to idealne rozwiązanie, ale idealnym byłoby mieć 3-4 rowery. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ja nie narzekam, tylko przy zmianie kół muszę minimalnie poprawić hamulce, bo są różne tarcze.
https://sklep.3athlete.pl/pl/p/Orbea-Terra-2012-Carbon-Cyclocross-56/974
Tu są heble cantilevery jak się nie mylę. W ciężkie błoto, góry, XC itp będę miał fulla 120-130mm. A w lekki las i szosę taki twór.
Tu chyba nie będzie trzeba kombinować z kołami.
Słuszna uwaga - kupię pewnie na starty w zawodach (5x rocznie) coś większego. Na CX'a na tarczach pewnie nie będzie $. Ja podchodze do tego tak, że jak nie jesteś w top10 to jest dla funu jazda.
To lepiej przy przeróbce na rower do tri. Lemondka strasznie wyciąga pozycję. Zawsze można kombinować z dłuższym mostkiem i offsetową sztycą (tak wiem że to nie to samo