Aktywne Wpisy

GangKobry +132

Melkovva_ +24
Dziękuję wam za to że jesteście ❤️🫶🏼
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @

@Axelio: może czas iść do pracy?
@Luka_Wars: No tak i akurat za cel wybrali sobie glownie Niemcy, bo przeciez sasiadujace z Syria kraje sa calkowicie odmienne kulturowo. Na pewno zapomogi i socjal nie maja nic do tego.
Na zdjęciu też nie ma samych super telefonów. W Polsce tylko Iphone jest uważany za coś niesamowicie drogiego i prestiżowego. Za granicą można mieć nowy w abonamencie za około 100-120zł. to nie jest duży abonament dla dorosłego pracującego człowieka.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Luka_Wars:
Rząd podchodzi pasywnie, bo sytuacja polityczna w kraju jest niestabilna, więc to prawda. Obozów nie ma oficjalnie, nie są rozpoznawane przez rząd jako takie, ale uchodźcy w sposób naturalny grupują się i takie zbiorowiska są ochraniane przez armię (jak większość miejsc w Libanie z resztą). Jak mówiłem, na tle Europy pomoc jest niewielka ze strony rządu, bo ich
Obywatele mogą pomóc. Znam koło 20 Libańczyków i ponad połowa z nich pracuj lub pracowała z uchodźcami (albo za pieniądze, albo jako wolontariusze). Są naprawdę zaangażowani i bez obywatelskiej postawy części społeczeństwa (bo oczywiście to