@tentamten: Ja takim hobbystycznym (etno)botanikiem i entymologiem jestem, wiedze mam (z tego co czytam w internetach) sporą więc ostatnio zacząłem sie zastanawiać czy nie napisać czegoś ciekawego. (Naprawde z tego co czytam poziom artów o roślinach i owadach jest zerowy)
@Jasniepanalbert: Jeśli nie będziesz robił powtórki z liceum z biologii, ale np. napiszesz coś o najbardziej śmierdzącej roślinie świata lub najbardziej trującej, to chętnie przeczytam. :) Dodaję Cię do obserwowanych. Jak coś wrzucisz, to będę wiedział.
@tentamten: Była ostatnio dyskusja o pszczołach i osach. I o tym myślałem, żeby napisać bo podobnych błonkoskrzydłych mamy w Polsce w #!$%@?, mamy nawet najboleśniej żądlącego owada w Polsce ( ͡°͜ʖ͡°)
@tentamten: Ja nie jestem jakimś redaktorem. Jestem hobbystą, który widzi, że poziom artykułów jest #!$%@?. Nie wiąże z tym swojej przyszłości, po prostu może to być dla kogoś ciekawe. I jestem #!$%@?, przepraszam ze błąd ;p
Podajcie jeden sensowny argument dlaczego każdy nie powinien mieć gruza tylkonapędowego do upalania w zimie i w deszczu? Nikt nie poda bo nie ma takiego argumentu
Dodaję Cię do obserwowanych. Jak coś wrzucisz, to będę wiedział.