Wpis z mikrobloga

@Hypnotoad: Nie wiem za ile, taki żeby nie zrobił mi z obudowy jesieni średniowiecza i żeby miał jakieś ludzkie zabezpieczenia. Do 300zł? Dodam, że nie wiem czy nie będę musiał dokładać do RAMów, bo zanim aktualne ścierwo (OCZ modXstream 700W) wyzionęło ducha, bios wywalał mi błąd 15, odpowiedzialny za RAM.
@Hypnotoad: Ten BeQuiet wydaje się być całkiem w porządku, tylko się jeszcze pytanie, jak długie on ma kable, bo budę mam dość przepastną (mieści się tam nawet eATX) i z tym poprzednim ledwo starczały.
@Hypnotoad: Dobra, poradzę se ( ͡° ͜ʖ ͡°). Swoją drogą obsrany jestem, bo ledwo wysłałem dysk na RMA, a tu zanim poczułem swąd zasilacza bios wywalał błąd z RAMem, ciekawe co jeszcze się #!$%@? w tym roku (,). Miejmy nadzieję, że to tylko przez jakieś niskie napięcia takie błędy ...
Znaczy się, zanim zaczęło pachnąć "kablami i elektrycznością", to sprawdzałem różne kombinacje i mobo przechodziło testy, jak była odpięta grafika i ssd, po podłączeniu grafiki wywalało błąd rzekomo odpowiedzialny za ram, ale może to dlatego, że GPU ciągnęło swoje ( ͡º ͜ʖ͡º)