Aktywne Wpisy
mlodygustaw +1291
Hołownia tam płynie jakby znał te pytania. Widać ogromny warsztat telewizyjny. Topka. Póki co zwycięzca debaty.
Bosak również świetnie odnajduje się w takich pytaniach minutowych i pisze to jako przeciwnik Konfederacji.
Tusk nie potrafi rozwinąć skrzydeł w ciągu 1 minuty i w porównaniu do jego spotkań z wyborcami wypada gorzej.
Morawicki mimo, że zna pewnie pytania wcześniej to nie potrafi nic konstruktywnego powiedzieć poza atakami na opozycje.
Wielgus poprawnie.
Bezpartyjni ciężko ocenić,
Bosak również świetnie odnajduje się w takich pytaniach minutowych i pisze to jako przeciwnik Konfederacji.
Tusk nie potrafi rozwinąć skrzydeł w ciągu 1 minuty i w porównaniu do jego spotkań z wyborcami wypada gorzej.
Morawicki mimo, że zna pewnie pytania wcześniej to nie potrafi nic konstruktywnego powiedzieć poza atakami na opozycje.
Wielgus poprawnie.
Bezpartyjni ciężko ocenić,
Nighthuntero +61
Hej jaki telefon z nowych jest warty uwagi?
Rozważam budżetowe i w #!$%@? drogie.
1 Samsung galaxy s6 edge
2 lg g4
3 sony xperia z3 compact
4 iphone 5c / 5s
Jakieś rady? Fajnie jakby wypowiedzieli się użytkownicy tych tel.
Obecnie mam HTC 610 i to gówno juz tak zwolniło, że nie daje rady normalnie z niego korzystać chyba przez to, że został zalany.
z tego co wymieniles to 5s
Jak coś ci co zazwyczaj mówią o laguajcych samsungach to nigdy flagowca w ręce nie mieli.
Wołam @fe4n
@Andczej:
Jak mialem z 5 samsow to zaden nigdy nie mulil. Ja bym albo czekal bo jutro zaczyna sie IFA i moze zapowiedza note 5 a jak nie to s6e+
@Jacob: samsunga to nie komentuje, co do lg... mialem okazje sie pobawic, i w sumie moglem go wziac, ale jednak wizja aktualizacji i wsparcia nexiego wgrala
@Trabzi:
@BROKOLINI92:
@koob:
Tylko z tego co widziałem to właśnie sgs6e i LG g4 bije nawet iphone s6 - bateria, aparat, ekran