Aktywne Wpisy
Obiboq +37
Mam następujące pytanie związkowe, od kilku tygodni spotykam się regularnie z kobietą. Nie wchodząc w szczegóły to wszystko zmierza w dobrym kierunku, ale właśnie się dowiedziałem, że idzie na wesele z jakimś kolegą.
Wcześniej jak rozmawialiśmy nt. wesel to mówiła, że dostała propozycję, ale raczej odmówi, ale jednak okazuje się, że się zgodziła i teraz jej głupio nie pójść.
Dla mnie jej pójście tej dziewczyny na wesele z tym kolegą to koniec
Wcześniej jak rozmawialiśmy nt. wesel to mówiła, że dostała propozycję, ale raczej odmówi, ale jednak okazuje się, że się zgodziła i teraz jej głupio nie pójść.
Dla mnie jej pójście tej dziewczyny na wesele z tym kolegą to koniec
banzi +354
Poznajcie nową Miss Alabama.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-13502991/plus-size-miss-alabama-sara-milliken-responds-cyberbullying.html
https://www.dailymail.co.uk/news/article-13502991/plus-size-miss-alabama-sara-milliken-responds-cyberbullying.html
#neuropa #4konserwy #polityka
Przepraszam, że użyję wulgarnego słowa, ale #!$%@? głupoty. Możesz wskazać jakiś kraj, gdzie komunizm nie przybrał formę dyktatury? Tylko nie pisz mi o "wypaczeniach" systemu, bo równie dobrze mogę napisać, że Hitler wypaczył ideały nazizmu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@KonradLuzik: nie wiem, nigdy nie widzialem tej zazarcie broniacej komunizmu lewicy. Ale chetnie popatrze jak masz kilka przykladow pod reka
Już spieszę z wyjaśnieniami.
Tolerowanie wobec fascynajcji zbrodniczym systemem przejawia się w akceptacji pana Barosso w UE.
Lokalnie na naszym podwórku, nie widzę w lewicowych mediach ("Polityka", "Krytyka Polityczna" "GW" ) krytycznych uwag wobec eks komunistów. Czerwona gnida z dupą zamiast twarzy i wielkimi uszami jest zapraszana do mediów.
Zdrajca i agent sowiecki "generał" Jaruzelski ma pochówek z honorami.
Lewica? Wszyscy lewicowcy świata? Czy może "lewica" to jakaś osoba?
Bo, w odróżnieniu do komunistów, zamykanie ludzi za poglądy jest niefajne.
Ostatniego pytania nie skomentuję, bo nie jestem wykopowym lewicowcem. :)
W tym wpisie już się jeden odezwał
W takim razie dlaczego zamyka się do więzienia ludzi którzy mają inne poglądy na holocaust? Dlaczego delegalizuje się partie nazistowskie a komunistyczne mogą legalnie działać?
Nie. Po prostu nie spotkałem się z przypadkiem, żeby ktoś kto określa się jako "prawicowiec" kiedykolwiek powiedział dobre słowo o komunie. Lewica w Polsce popiera w mniejszym bądź większym stopniu SLD. W SLD roi się od Płatnych Zdrajców Pachołków Rosji (PZPR)
@KonradLuzik:
a) nie czytasz krypy, to co mialbys widziec?
b) od kiedy brak krytyki za kazdym razem to 'zazarta obrona'? xD
b) od kiedy brak krytyki za kazdym razem to 'zazarta obrona'? xD
Sam fakt uznawania ludzi należących do dawnego PZPR i "promowania" ich, zapraszania do udzielania wywiadów nie świadczy o wybioelaniu komunizmu? Ciężko mi sobie wyobrazić, żeby w powojennej Francji marszałek Petain, mógł zostać premierem/prezydentem. W Polsce, komunistyczna świnia, po "obaleniu" komuny została premierem.
Kosmicznie uogólniam? Prosze powiedz mi jak nazwiesz tolerancję dla partii komunistycznej we Francji, z jednoczesną walką z "faszyzmem"? Czy to nie jest rozdwojenie jaźni? Historycy są zmykani do więzień za to, że kwestionują liczbę ofiar holocaustu, a człowiek który był fanem jendego z największych zbrodniarzy w historii ludzkości zostaje szefem komisji UE.