Zaczęłam dyskutować z 'koleżanką' na temat jej krucjaty przeciwko katolikom, którą uskutecznia na swojej tablicy od kilku dni i zaczęła mnie niemożebnie wkruwiać. Po tym jak ją obśmiałam i wytknęłam jej brak argumentów usunęła mnie ze znajomych oświadczając, że jestem hipokrytką i zamiatam problemy pod dywan. Żałuję, że nie wspomniałam w komentarzu o jej półnagich zdjęciach na fejsie. Dobra katoliczka.
@PanBulka: Myślałam, że jest ateistką, ale stwierdziła, że jest katoliczką. Troche dziwne biorąc pod uwagę, że bez przerwy pisze 'p--------i katolicy'
@Kacc: @DexterFromLab: Tych półnagich już nie ma, ale wrzuca siebie z cyckami na wierzchu z podpisami 'och borze jaki ten świat cienszki, nikt mnie nie rozumje i nie docenia mojego wnęcza'. Na tamtych wyginała się w samych stringach i staniku na kanapie a podpisy 'LOL
@Kacc: Zablokowała mnie. Mogę jej na fotce poszukać, bo kiedyś wytropiłam jej profil :F Ale to jutro, bo ja o 5 do roboty wstaje, a teraz nie jestem nawet pewna z jakiego miasta ona jest (studiowalyśmy razem).
#nobadikiers #debilebezgimnazjum #martavsidioci
@tuhna: #womanlogic
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kacc: @DexterFromLab: Tych półnagich już nie ma, ale wrzuca siebie z cyckami na wierzchu z podpisami 'och borze jaki ten świat cienszki, nikt mnie nie rozumje i nie docenia mojego wnęcza'. Na tamtych wyginała się w samych stringach i staniku na kanapie a podpisy 'LOL