Aktywne Wpisy

kamikaze_ +848
TVN i ocieplanie wizerunku xD

SzejdiSlimSzejdi +658
Wyobraźcie sobie, że na wiecu Tuska pojawia się np. Sośnierz,
Donald zaprasza go na scenę i zamiast skorzystać z okazji, żeby go zjechać argumentami, to w świetle kamer zaczyna na niego wrzeszczeć, obśmiewać, a na koniec robiąc coś na wzór mabo rapu machając łapą i krzycząc : "Panie Sośnierz , masz Pitbulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak prawicowy rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz mojemu kumplowi ścieżkę najlepszego proszku, a
Donald zaprasza go na scenę i zamiast skorzystać z okazji, żeby go zjechać argumentami, to w świetle kamer zaczyna na niego wrzeszczeć, obśmiewać, a na koniec robiąc coś na wzór mabo rapu machając łapą i krzycząc : "Panie Sośnierz , masz Pitbulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak prawicowy rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz mojemu kumplowi ścieżkę najlepszego proszku, a

#koty #chwalesie
pudełka mu w głowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@khaotic: 20€, mysle, ze miesiac mi zejdzie. A kolejnosc ukladania jest bardzo losowa ;)
A tak w zasadzie - co układasz? Zwierzątka, budynki, krajobrazy?
@parasolki: Wiesz...ja nigdy nie mowilam, ze nie moge szukac czegos dla kogos :D powiedz co i jak a bede pamietac a koszt wysylki to z pewnoscia mniej miz 100zl ;)
@khaotic: #2000skradzionychpuzzli tam zobacz a jak niewygodnie to w moim profilu
charakterystyczne malunki. ogólnie poluję na jego obrazy, wszystkie ten sam styl, ale widziałam tylko 3-4 i na razie muszę poczekać aż zbogacieje :D
Kojarze jakies takie odpalowe wzory.
Ja jestem chętna na wszystkie nietypowe rzeczy właśnie, malarstwo szczególnie :D
Bardzo bym chciała to https://nycartgallery.files.wordpress.com/2015/06/nighthawks_by_edward_hopper_1942.jpg
ale nigdzie w internetach nie znalazłam do kupienia jak szukałam niedawno, muszę znowu się za to zabrać.
http://www.i-puzzle.pl/puzzle-1000-elementw/Puzzle-champagne-online-puzzle-sprzedaz-puzzle-1000-693005
ten sam autor co te 4 panienki :D
Klimta wszystko love.
I pokrótce to wszystko. Ciężko mi znaleźć ładne. Jak pracowałam
Niestety szybciej sie nie da, bo zawsze to jest "wyjazd" i objazd po sklepach itd ;p
~UkradliMiPuzzIe
I tak jestem sto wdzięczna bo Polska jest biedna w takich sprawach.