Wpis z mikrobloga

@ailurus: Spróbuj szaszłyki, takie, żeby było dużo warzyw. Papryka czerwona, pieczarki, pomidorki koktajlowe w całości, cebula, cukinia, i pierś z kurczaka. Warzywa w olej a kurczak w marynatę i potem na kija ( ͡ ͜ʖ ͡)
@ailurus: kiełby z grilla od lat nie dotykam, a karkówę wyłącznie gdy sam ją grilluję.
Mało kto potrafi dobrze przyrządzić mięcho, a ja suchy jak chips wiór od ust sobie odejmuję ;)

Bardzo dobry wychodzi kurczaczinio w miodzie z curry i odrobiną papryki słodkiej i ostrej.
Kabaczek lub cukinia pocięta w gruby (1cm plaster), który po obróceniu na drugą stronę polewasz zaprawą.
Przed latem spróbowałem zgrillować wątróbeczkę. Zajebista, ale tutaj trzeba
Dobra, podsumowując, wszyscy poza mną spotykając się na grilla #!$%@?ą samo mięcho, ewentualnie z chlebem. Nikt do tego nie robi sosów, przystawek, sałatek. Tylko mięso.