Wpis z mikrobloga

Ale Plama to niekwestionowany król polskiej satyry. Szkoda że dziś nie robi się już takich programów.
Kto z #nocnazmiana pamięta, ten daje plusa.
Będąc małym chłopcem zawsze oglądałem Ale Plamę razem z ojcem toczącym bekę. Nie wiedziałem za bardzo o co chodzi ale uczyłem się fajnych przyśpiewek po których panie w szkole robiły wielkie oczy. XD
Między innymi to dzięki temu programowi pokochałem politykę i aktywnie uczestniczę w neuropo-konserwowych wojnach.
#heheszki #oswiadczenie #humor #nostalgia #aleplama
Dassault - Ale Plama to niekwestionowany król polskiej satyry. Szkoda że dziś nie rob...
  • 23
  • Odpowiedz
@Dassault: No nie bardzo. Jeśli mówisz że kochasz jakąś dziedzinę wiedzy implikuje to fakt że się na tym znasz co najmniej bardzo dobrze.

@zirytowana_plaszczka: Czyli jeśli kocham tenisa, grać i oglądać to znaczy że mogę brać udział w zawodowych turniejach? Przecież powinienem znać się na tym bardzo dobrze.
No nie bardzo.
  • Odpowiedz
@Dassault: Jezu serio? Nie wiedziałem :D, na czynniki pierwsze to będziesz teraz rozbierał? Podaj jeszcze etapy trwania pasji do czegoś. Chyba że niedawno odkryłeś ten program, polityka Ci się spodobała i dopiero to wszystko odkrywasz i uskuteczniasz w komentarzach na wykopie. Bo z Twojego posta wynika fakt że dzięki temu programowi zainteresowałeś się polityką. W każdym razie tamten obrazek ma sens sorry :D
  • Odpowiedz
W każdym razie tamten obrazek ma sens sorry :D

@zirytowana_plaszczka: Ma sens jeśli jest się w gimnazjum. xD Wyśmiewasz się że (według ciebie) uważam się za znawce polityki, choć nie masz żadnych dowodów na to że nim nie jestem.
Pomijam już fakt że Ty wiesz lepiej co chciałem przekazać przez zwrot "kocham politykę"...
KLIKNIJ
  • Odpowiedz