Aktywne Wpisy
tangens_kutangens +468
Czy tylko mnie tak poruszyła śmierć tego żołnierza?
Człowiek się przyzwyczaja do tych wszystkich złych wiadomości, którymi jesteśmy karmieni, a to mnie ruszyło.
Do tego świadomość, że doskonale zdawali sobie sprawę z jego beznadziejnego stanu i przez tydzień to ukrywali.
Ja #!$%@?, szkoda tego chłopa.
#polska #granica #wojna
Człowiek się przyzwyczaja do tych wszystkich złych wiadomości, którymi jesteśmy karmieni, a to mnie ruszyło.
Do tego świadomość, że doskonale zdawali sobie sprawę z jego beznadziejnego stanu i przez tydzień to ukrywali.
Ja #!$%@?, szkoda tego chłopa.
#polska #granica #wojna
EmDeCe +627
#konfopis #partiamem #polityka #bekazprawakow
Też tak macie, że jak widzicie komentarz z frazą "uśmiechnięta polska" to wiecie, że wrzucający to psychofan #konfopis a jego IQ to max 62?
Bo ja tak ¯\(ツ)/¯
Też tak macie, że jak widzicie komentarz z frazą "uśmiechnięta polska" to wiecie, że wrzucający to psychofan #konfopis a jego IQ to max 62?
Bo ja tak ¯\(ツ)/¯
Kto z #nocnazmiana pamięta, ten daje plusa.
Będąc małym chłopcem zawsze oglądałem Ale Plamę razem z ojcem toczącym bekę. Nie wiedziałem za bardzo o co chodzi ale uczyłem się fajnych przyśpiewek po których panie w szkole robiły wielkie oczy. XD
Między innymi to dzięki temu programowi pokochałem politykę i aktywnie uczestniczę w neuropo-konserwowych wojnach.
#heheszki #oswiadczenie #humor #nostalgia #aleplama
Zwyczajne pojechanie po mnie dla poklasku, typowo wykopowe.
@zirytowana_plaszczka: Czyli jeśli kocham tenisa, grać i oglądać to znaczy że mogę brać udział w zawodowych turniejach? Przecież powinienem znać się na tym bardzo dobrze.
No nie bardzo.
@zirytowana_plaszczka: Ma sens jeśli jest się w gimnazjum. xD Wyśmiewasz się że (według ciebie) uważam się za znawce polityki, choć nie masz żadnych dowodów na to że nim nie jestem.
Pomijam już fakt że Ty wiesz lepiej co chciałem przekazać przez zwrot "kocham politykę"...
KLIKNIJ