Aktywne Wpisy
Ynfluencer +28
To jest dziwne, ale w jeden dzień wpadłem w kompletny dół, bo uświadomiłem sobie, że od wielu lat jestem w czarnej doopie i nawet nie zdawałem sobie z tego sprawy. Teraz już to wiem, że przegrałem i prawdopodobnie przegram resztę życia.
Facet w wieku 31 lat, mieszkający z toksycznymi rodzicami ze względów finansowych, związek na odległość, który już dawno miał skończyć się wspólnym mieszkaniem, ale kochany PiS wyrypał ceny kurników w kosmos.
Facet w wieku 31 lat, mieszkający z toksycznymi rodzicami ze względów finansowych, związek na odległość, który już dawno miał skończyć się wspólnym mieszkaniem, ale kochany PiS wyrypał ceny kurników w kosmos.

#famemma Tak z ciekawości, grozi coś za samo oglądanie nielegalnych restreamów?

#takaprawda
@6c6f67696e: spodziewałem się thrillera z dużą ilością akcji i hakerskich popisów. Nie jest tak, jak oczekiwałem, ale serial mi się bardzo spodobał. Wątek Wellicka, całe fsociety, sama symbolika Evil Corp, walki z nimi... to nadrabia :D
A Bfeaking Bad takie popularne, a też akcji mało, nie gotują non stop, więcej #!$%@? niż to potrzebne. A jednak się podoba ludziom :P
@ripp1337: jak przytoczysz jakieś argumenty to będzie można prowadzić dyskusję. bez nich to tylko przekrzykiwanie się "serial jest dobry!" "a nieprawda, bo jest zły!"