Aktywne Wpisy
aptitude +183
Poprosiłem o pomoc kolegę aby namierzył ten sygnał, on ma dużo lepszy sprzęt niż ja, złapaliśmy rodzinę która ciągle nadaje na PMR 1 (446,00625 MHz), w sumie oni dosłownie nie wiedzieli o tym, ale ja puściłem mały sygnał jak byliśmy ich mieszkaniu i się zorientowali.
Nawet dali nam swoje babyfon, bo to mega podejrzane jest.
Czy chińczyki nas szpiegują pod domem?
Ten babyfon nadaje dosłownie na całe miasto. Aż jutro idziemy z
Nawet dali nam swoje babyfon, bo to mega podejrzane jest.
Czy chińczyki nas szpiegują pod domem?
Ten babyfon nadaje dosłownie na całe miasto. Aż jutro idziemy z
Dusk_Forest77 +71
Czy wiedzieliście, że @mickpl od jakoś 20 lat należy do MENSY czyli największego i najstarszego stowarzyszenie ludzi o wysokim ilorazie inteligencji? Tak, tak nasz wykopowy analityk jest geniuszem dysponującym imponującą inteligencją i nawet ma na to papiery.
Otwieram cykl publikacji co ciekawszych wypowiedzi naszego tagowego guru - @mickpl. On kiedyś pewnie usunie konto, ale jego twórczość nigdy nie powinna zniknąć. Będę tagował #mickpl i postaram się coś wrzucić w miarę regularnie,
Otwieram cykl publikacji co ciekawszych wypowiedzi naszego tagowego guru - @mickpl. On kiedyś pewnie usunie konto, ale jego twórczość nigdy nie powinna zniknąć. Będę tagował #mickpl i postaram się coś wrzucić w miarę regularnie,
#problemypierwszegoswiata #samochody #napomoc #gorzkiezale
@FizzY: to kiepskie masz miasto skoro nie było ani razy poteznego korku
@eugeniusz_geniusz: jak jestes w stanie przewidzieć kazdy korek, wypadek czy np. losową snieżyce (pamiętam taką w Łodzi że wracałem 5h do domu (zwykle 30 minut) - to zatrudnij się w Google Maps :)
@Radus: zależy od auta, nowsze silniki palą około 0,5l/1h bez klimy.
@edgar_k: @Domas3: wystarczy tankować jak zapali się rezerwa, a nie jeździć tak:
@Fracha:
@Wittus:
@wypokowy_hazardzista:
@przemek6085:
@edgar_k:
@konoo:
@SandManderek:
@wooks001:
@FizzY:
@Radus:
@eugeniusz_geniusz:
@HetmanPolnyKoronny: