Wpis z mikrobloga

@MehowM: Evic VT, juz drugi u mnie i moim zdaniem ciezko tutaj o jakas konkurencje dla niego. Tritona kupilem tylko i wylacznie z zamyslem uzywania gotowych grzalek, bo sie rozleniwilem. Nie planuje kupowac tej bazy RBA, poki co mam 8 zapasowych grzalek, a potem nie bedzie dla mnie problemem dokupienie kolejnych ;).
@GaHee A nie prościej etui, silikony ? Widać hipsterstwo #!$%@? drzwiami i oknami z użytkowników e-fajek xDDD
Chyba, że chcesz być modnym to wybacz ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@MrGreeneye: ok, myslalem ze jakis nowy wynalazek:-P evic vt to tez moje glowne zasilanie. Mialem tylko troche wieksze oczekiwani dot baterii. U mnie trzyma chyba slabiej jak istick 50. Tez mnie lenistwo lapie i nad czyms nowym mysle. Ostatni moj nabytek Zephyrus poszedl w kat i wrocilem do Subtanka. Nie chce mi sie kombinowac z setupem na 2 grzalki. Ile tam grzalek i jakich dostales z tritonem?
@MehowM: @MrGreeneye: nie rozumiem Was, ja moją grzałkę mam 3 tydzień, trzy razy wymieniałem watkę a grzełka zostawała ta sama, bez watki rozgrzewam grzałkę żeby pozbyć sie negaru, po rozgrzeniu studzę w wodzie i ładuję nową watkę lub przepłukaną starą jak sie jeszcze nadaje
@kici666: Rozumiem, co w związku z tym? Aktualnie kupne grzałki są nawet lepsze niż robione przez siebie (przede wszystkim nie ma decku - więcej miejsca - lepsze grzałki - idealne odległości itp itd. Nie mam po co się męczyć z kręceniem, niezależnie czy będzie to 5 minut czy 15 na tydzień, jak mogę mieć bardzo dobrą kupną ;). Stać mnie, to kupuje, chciałbym przyoszczędzić - brałbym RTA.