Aktywne Wpisy

Zopyross +143
Zauważyliście, ile kobiet ma pobazgrane ręce? Myślałem, że to domena biedronek/żabek, ale byłem ostatnio pobierać krew i miła pani w recepcji przyozdobiła sobie rękę praktycznie od dłoni aż po biceps, wygląda, jakby się umazała błotem. Poszedłem dokupić Vigantol (brak witaminy D3 obniża testosteron, pamiętajcie o tym) a w okienku farmaceutka wita mnie z rękoma, jakby chodziło po nich stado mrówek, wzorek na każdym palcu i nadgarstku. Siedzieć 8h dziennie za kasą, żeby
źródło: ttz
Pobierz
Beszczebelny +41
Dalej nie dowierzam, że na wykopie taki poklask ma ten szkodnik społeczny Konfitura. Wyskoczył mi na Facebook taki jego post.
Wyobraźcie sobie, że Ty czy np. twoja kobieta ma małą stłuczkę na ulicy o niedużym natężeniu ruchu, wjechała w kogoś, szkody małe, auto szybko odstawia na bok jezdni żeby odblokować ruch i spisać formalności z drugim uczestnikiem kolizji. I wtedy pojawia się ON, robi zdjęcia "źle zaparkowanego samochodu" pisze o "POGWAŁCENIU
Wyobraźcie sobie, że Ty czy np. twoja kobieta ma małą stłuczkę na ulicy o niedużym natężeniu ruchu, wjechała w kogoś, szkody małe, auto szybko odstawia na bok jezdni żeby odblokować ruch i spisać formalności z drugim uczestnikiem kolizji. I wtedy pojawia się ON, robi zdjęcia "źle zaparkowanego samochodu" pisze o "POGWAŁCENIU
źródło: tVXSKu41
Pobierz

@anghelus: rozdziel sourc i vendor, vendory CSS nie musisz komilować za każdym razem tylko jak dodasz cos do bowera, a swoje źródłowe CSSy może kompilować szybciej w osobnym tasku wrzuconym do watch
Z góry dzięki. ( ͡º ͜ʖ͡º)
A zamiast livereload zainteresować się BrowserSync
gulp-load-plugins.Przykład:
var gulp = require('gulp');varO linuxie myślałem, aby postawić obok windy, ale jednak lubię mieć wszystko w jednym miejscu i nie mam jakoś problemów z webdevem na windzie.
@vord: startowałem na zwykłego (regulara), wałkowali mnie prawie godzinę - team lider z działu frontend oraz babka z HR, która prowadziła pod koniec
Szczególnie fajny efekt, gdy ma się to odpalone równolegle na pc i smartfonie - mała zmiana w pliku .js i na każdym urządzeniu leci autorefresh. Chyba nawet jakiegoś tableta kupię, aby móc na bieżąco oglądać zmiany na
@anghelus: nie lepiej skorzystać z jakiegoś pluginu do testowania RWD w przeglądarce?
Taktyk