Aktywne Wpisy

wykop +31
Dzień dobry, Wykop! (ʘ‿ʘ)
1. Nasz dzisiejszy wpis zaczniemy od tematu osiągnięć, które w ostatnim czasie nieprawidłowo pojawiły się na Waszych kontach. Nie założyliśmy, że wehikułu czasu, który obecnie testujemy, od razu zadziała (ಠ_ಠ) Cofnęliśmy już wszystkie odznaczenia z przyszłości, nie martwcie się jednak - otrzymacie je ponownie, w swoim czasie ( ͡º ͜ʖ͡º)
2. A teraz trochę o
1. Nasz dzisiejszy wpis zaczniemy od tematu osiągnięć, które w ostatnim czasie nieprawidłowo pojawiły się na Waszych kontach. Nie założyliśmy, że wehikułu czasu, który obecnie testujemy, od razu zadziała (ಠ_ಠ) Cofnęliśmy już wszystkie odznaczenia z przyszłości, nie martwcie się jednak - otrzymacie je ponownie, w swoim czasie ( ͡º ͜ʖ͡º)
2. A teraz trochę o

ScholarsHut +1171

Jakiś rok temu założyłem abonament i w tym roku pare miechów temu mi zadzwonili, żeby zmienić warunki na bardziej korzystne. Podstawowy abonament 29,99. Na każdej fakturze jest 32.5 netto (39,99 brutto) co jest ewidentnym robieniem mnie w #!$%@?. Niby, ze mam 39,99 ale ze platnosci prze internet mam to mam 29,99 (ale i tak place 39,99 XD) po milionie rozmow z bok i wizytach w placówkach mam dosc tego i moje pytanie jest takie. Skoro jestem na warunkach ustalonych przez telefon i niczego nie podpisywałem a niby jestem tam uwiązany do końca 2016 (!) to moge jakoś legitymacyjnie stamtad #!$%@?ć? Jestem poza granicami kraju i nie ma opcji zebym zalatwil z nimi cos przez telefon wiec sie pytam
@drzewko94: co
@drzewko94: Nie, bo zaakceptowałeś umowę przez telefon, a jest to równoznaczne jakbyś podpisał normalnie na papierku.