Aktywne Wpisy
P0lka +33
#!$%@? byłam ostatnio po robocie na piwie z babami z pracy, wszystkie 40+, z mężami, dziećmi, ja najmłodsza lvl 30. Było spoko do momentu, gdy nagle się na mnie wszystkie rzuciły "Hehe p0lka ty nigdy nic o sobie nie mówisz, masz ty kogoś? Nie? A chciałabyś? Bo słabo tak samej całe życie" "Hehe jak coś to ja znam paru facetów, mogę cię poznać", "Hehe a może dziewczyny woli?" "A też fajne znam,
telewizor Panasonic eksportuje listę kanałów do formatu .bin, natomiast pobieram listę kanałów z cyfrowego polsatu w formacie .scm - ktoś ma jakiś pomysł jak zamienić scm na bin?
Korzystam z modułu cam ci+, telewizor pobrał blisko 2,5 tys kanałów, mam program do edycji listy kanałów panasonica, ale ręcznie ustawianie nawet najpopularniejszych 50 to będzie męka, dlatego prościej byłoby mi pobrać gotową listę z polsatu, niestety TV jej nie odczytuje i szukam pomocy u mirków. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#komputery #pytanie #pytaniedoeksperta #cyfrowypolsat #ncplus #panasonic #telewizja #tv
Komentarz usunięty przez autora
Więc po zgraniu sobie ustaw jak potrzebujesz i tak gotową wgraj spowrotem na tv. Napewno wygodniej układac na komputerze niż ręcznie na tv.