Wpis z mikrobloga

Mirki ludzie to są świnie, dodałem ogłoszenie na OLX, że szukam jakiegoś stażu, dostałem sms'a, że mam napisać na dany email, odpisała mi szybko jakaś pani, że mam pobrać plik z ich ofertą i jakimiś tam rzeczami do wypełnienia dokładnie ten - http://rocket-host.eu/A1_42c9188309/a26aa4c66d i żeby pobrać plik trzeba wpisać numer telefonu XD, wchodzę w kod źródłowy strony a tam

Serwis dostępny jest na telefony komórkowe bądź inne urządzenia, posiadające kartę SIM w sieci Orange, Plus, T-Mobile i Play. Koszt usługi to 6.15 zł brutto za każdy SMS otrzymany w ramach subskrypcji. W ramach usługi użytkownik otrzymuje maksymalnie 3 SMS/tydzień oraz dodatkowy SMS po aktywacji subskrypcji. Łączny koszt usługi w okresie miesiąca to: 79.95 zł brutto. Pobranie wybranych elementów multimedialnych może ponadto wiązać się z opłatami za transfer danych, zgodnie z cennikami operatora. Usługa jest aktywowana na czas nieokreślony, do czasu rezygnacji przez użytkownika. Aby dokonać rezygnacji należy wysłać SMS o treści STOP POBIERZ na numer 60596 (koszt: 0 zł).

#programowanie #informatyka
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach